Normális dolog ez? (Bocsi, ha nem ide való. )
Többen mondták már,hogy problémák vannak a fejemmel.Van rajtam 15 kg súlyfelesleg,és ettől teljesen kivagyok.
Jönnek a hisztik,nem veszem fel ezt-azt,aztán végül eljutok oda,hogy lesz*rom,aztán felveszem és megszólnak.
Most viszont van aki tetszik(bár úgysem lesz belőle semmi,hisz én senkinek se kellenék,meg még szeretnék várni 1-2 évet),és ma ahogy cseresznyéztem,lenéztem a nagy hasamra,majd rájöttem,hogy nem akarom,hogy akárki is ezt lássa,és ez ritka undorító,így szépen lassan lemondtam az illetőről a hasam miatt.
Normális dolog ez??
Kérlek,"felkéne emelni a valagad" "ne annyit egyél mint egy disznó"--ezeket a hozzászólásokat hanyagoljátok,mert sportolok,és normálisan étkezem.Nem érdekelnek a fogyókúrás tippek,kaptam már épp eleget és hasznosat.
Bocsi,ha rossz a téma.
Előre is köszi a választ. :)
Tudom, hogy nem érdekelnek a fogyókúrás tippek, de, ha szerinted rendesen étkezel és mozogsz és mégis nagy hasad van, akkor valamit nagyon rosszul csinálsz..
Egyébként érthető, hogy nem szereted a hasad, amikor kövér voltam, én is utáltam a testem, de lefogytam huszonkilót, így sokkal jobb..szóval hidd el, megéri változtatni.
Ne foglalkozz ezzel. Fogadd el magad úgy ahogy vagy, és ne bújj el az emberek elöl azért, mert van egy kis hasad. Van akinek az tetszik, hidd el nekem.
Én pl szeretek ráfeküdni a párom hasára és ha magamon nincs mit fogjak, akkor nekem kell hogy rajta legyen.
Mindenkinek köszönöm szépen a válaszát,mentek a zöld kezek! :)
Ja..6-os: tunyaságom és mothosságom mellé gonosz köcsög voltam,és olyan lendülettel lepontoztalak,mint amilyen gyorsan kivágják a macskát sz*rni! ;)
Aminek örülök,lassan 7 hónapja,hogy nem híztam egy dekát sem,sőt,fogytam 2 kg-ot,de ez sajnos centikben nem látszik. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!