Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Normális dolog ez? (Bocsi, ha...

Normális dolog ez? (Bocsi, ha nem ide való. )

Figyelt kérdés

Többen mondták már,hogy problémák vannak a fejemmel.Van rajtam 15 kg súlyfelesleg,és ettől teljesen kivagyok.

Jönnek a hisztik,nem veszem fel ezt-azt,aztán végül eljutok oda,hogy lesz*rom,aztán felveszem és megszólnak.

Most viszont van aki tetszik(bár úgysem lesz belőle semmi,hisz én senkinek se kellenék,meg még szeretnék várni 1-2 évet),és ma ahogy cseresznyéztem,lenéztem a nagy hasamra,majd rájöttem,hogy nem akarom,hogy akárki is ezt lássa,és ez ritka undorító,így szépen lassan lemondtam az illetőről a hasam miatt.

Normális dolog ez??

Kérlek,"felkéne emelni a valagad" "ne annyit egyél mint egy disznó"--ezeket a hozzászólásokat hanyagoljátok,mert sportolok,és normálisan étkezem.Nem érdekelnek a fogyókúrás tippek,kaptam már épp eleget és hasznosat.

Bocsi,ha rossz a téma.

Előre is köszi a választ. :)

2014. jún. 8. 19:40
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Van nagyobb örömöm is,képzeld... ;)

Hmm..nehéz így összeszedni

Átlag

*vaj

*pirítós(Bakony,Graham)

*tojás

*virsli

*füstölt pulyka(??)sonka

*paradicsom

*retek

*gyümölcsturmix(cseresznye,eper)

*csirkehús/a rántott csirkemelltől-töltött csirkecombig minden/+ehhez rizs/krumpli

*cékla

*káposztasaláta

*tejfölös ubisali

*nasiként joghurt(gyümölcsjughurt/natúr+meggy),túró rudi,JóReggelt!

2014. jún. 9. 14:42
 12/13 anonim válasza:
Az is fontos hogy mennyi a bevitt folyadekmennyiseg. ha nem szereted a sima csapvizet (ahogyan en sem) akkor ajanlanam az izesitett Jana asvanyvizeket, a NaturAqua Emotion-okat. ezek finomak es keves a szenhidrattartalmuk. ettol nem hizol. sorstarsad voltam! :)
2014. jún. 9. 15:30
 13/13 anonim ***** válasza:
Igyál sok folyadékot (lehetőleg ne cukros szarokat). Segít a fogyásban.
2014. jún. 9. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!