Normális dolog ez? (Bocsi, ha nem ide való. )
Többen mondták már,hogy problémák vannak a fejemmel.Van rajtam 15 kg súlyfelesleg,és ettől teljesen kivagyok.
Jönnek a hisztik,nem veszem fel ezt-azt,aztán végül eljutok oda,hogy lesz*rom,aztán felveszem és megszólnak.
Most viszont van aki tetszik(bár úgysem lesz belőle semmi,hisz én senkinek se kellenék,meg még szeretnék várni 1-2 évet),és ma ahogy cseresznyéztem,lenéztem a nagy hasamra,majd rájöttem,hogy nem akarom,hogy akárki is ezt lássa,és ez ritka undorító,így szépen lassan lemondtam az illetőről a hasam miatt.
Normális dolog ez??
Kérlek,"felkéne emelni a valagad" "ne annyit egyél mint egy disznó"--ezeket a hozzászólásokat hanyagoljátok,mert sportolok,és normálisan étkezem.Nem érdekelnek a fogyókúrás tippek,kaptam már épp eleget és hasznosat.
Bocsi,ha rossz a téma.
Előre is köszi a választ. :)
Van nagyobb örömöm is,képzeld... ;)
Hmm..nehéz így összeszedni
Átlag
*vaj
*pirítós(Bakony,Graham)
*tojás
*virsli
*füstölt pulyka(??)sonka
*paradicsom
*retek
*gyümölcsturmix(cseresznye,eper)
*csirkehús/a rántott csirkemelltől-töltött csirkecombig minden/+ehhez rizs/krumpli
*cékla
*káposztasaláta
*tejfölös ubisali
*nasiként joghurt(gyümölcsjughurt/natúr+meggy),túró rudi,JóReggelt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!