Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ez nagy hulyeseg volt a...

Ez nagy hulyeseg volt a reszemrol?

Figyelt kérdés

Alapjaban veve nem vagyok egy irigy tipus, mert ha szuksegem van valamire, azt meg is kapom(vagy a szuleimtol vagy sajat munka aran, mivel meg tanulok). Viszont van facebookon egy csaj, aki iszonyatosan irrital. Minden heten pakol magarol fbra kepeket, igy pozol, ugy pozol, igy nevet, ugy nevet. Nem csunya csaj, csak kicsit irritalo, hogy fel kilo sminkkel nez ki csak valahogy, illetve minden heten arra kell felmenjek, hogy mar megint aktivalt valamit.

Szoval fogtam magam es egyszeruen kitoroltem. A gond viszont az, hogy elegge bekepzelt, es tuti azt fogja gondolni, hogy irigy vagyok ra, azert toroltem ki, arrol nem is beszelve, hogy az egyik legpletykasabb szemely a kornyezetemben.

2014. júl. 21. 21:52
 1/6 anonim ***** válasza:

hát, mostmár vissza ne vedd :P

szerintem ne törődj vele. Hozd ki magadból a legtöbbet s ha te elégedett vagy önmagaddal, akkor nem fog más irritálni. Lehet hogy facebookon ilyen a lány, s közben magánéletben nulla. Szóval, kár rá pocsékolni az időt. Ez csak facebook.. nem vagy köteles felvenned akárkit a barátaid közé :) ahogy ugye a magánéletben is.

2014. júl. 21. 21:59
 2/6 A kérdező kommentje:
Tulajdonkeppen szinte mindig magabiztos vagyok, ha osszefutok vele az utcan, soha nem erzem azt, hogy irigykednem kellene ra, sot. Viszont amikor meglatom, hogy mar megint kepet tett fel, es megint vigyorog, pozol, a hajam az egnek all. Olyankor elveszitem kis idore az onbizalmamat.
2014. júl. 21. 22:10
 3/6 anonim ***** válasza:
89%

Ahelyett, hogy kivetted volna a követést, amit sosem tudott volna meg, törlöd.

Mennyi eszed van..

2014. júl. 21. 22:13
 4/6 anonim ***** válasza:
azzal a sok pózolással s képpel csak a saját önbizalmát próbálja növelni, s próbál kicsit szerepelni.. :-j ne foglalkozz vele, majd elmúlik neki.
2014. júl. 21. 22:19
 5/6 A kérdező kommentje:
2! Van eszem, mivel eleve ugy vannak a kepeinel beallitva, hogy csak az ismerosei lathatjak. Ha pedig netalantan meg akarnam nezni a kepeit, akk meg is tudnam, ezaltal ugyanott lennenk, ahol a part szakad. Igy, ha meg is akarom nezni a kepeit, nem lathatom, ebbol pedig az kovetkezik, hogy miatta nem lesznek mar rossz pillanataim
2014. júl. 21. 22:22
 6/6 anonim ***** válasza:
a facebook nem jelzi, ha az egyik ismerősöd törölt téged, valószínűleg észre sem veszi, hogy törölted... okosabb megoldás lett volna, ha egyszerűen csak leállítod a követést (a profilján a borítóképben van), és akkor nem láttad volna a faladon a megosztásait. ennyi.
2014. júl. 22. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!