Ti szortelenitetek a karotokon? Ha igen hany eves kortol? Szerintetek hulyeseg ott is szorteleniteni?
Szia! Tudom a mai fiatalok már korábban érnek, de nem korai még ez 15 évesen?
Egyébként én annak idején 19 éves korom körül kezdtem el szedetni gyantával (nyilván akkor még 15 évesen nem volt ciki, most már ha jobban belegondolok lehet az) Nyáron gyakrabban télen ritkábban, mivel fájdalmas dolog. De mindenképpen te érzed mennyire fontos ez számodra, soha ne mások miatt változtass magadon meg akármit is!!
Épp most szedtem le..:D:D:D
Szóval szerintem nem túlzás(nekem barna és dús) engem is zavart...Elején fájdalmas, utána hozzá lehet szokni.
15 évesen simán
Én kb 16 évesen kezdtem el. Először borotváltam, de elég hamar áttértem az epilátorra, mert a borotvától szúrt.
Nem túlzás, ha téged zavar..nekem mindenki mondta, hogy de hát nem is olyan feltűnő és tényleg nem volt, de engem zavart.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!