Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hány évesen ajánlott/legjobb...

Hány évesen ajánlott/legjobb elkezdeni szorteleníteni intim helyeken?

Figyelt kérdés
Te hány éves voltál? Én 13 vagyok és már nagyon le akarom szedni mert idegesít. De még nem nyúltam hozzá. Mert anyukám szerint nagyon fiatal vagyok. Te is így gondolod?
2012. jan. 7. 20:20
 1/5 anonim ***** válasza:
én 13 évesen csináltam eloszor anyám tudta nélkul,most 14 vagyok,de még mindig nem tudja,ha még kicsi akkor szerintem nem muszály elkezdened
2012. jan. 7. 20:33
 2/5 anonim ***** válasza:

én addig, amíg nem volt komoly barátom, csak bikinivonalat szedtem, ez az időszak tartott 13 éves koromtól 16,5 éves koromig.

19L

2012. jan. 7. 21:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Nyugodtan szedd le.Nem kell róla anyukádnak tudnia.Akkor kell leszedni amikor előjött.
2012. jan. 8. 20:10
 4/5 anonim válasza:
15 voltam mikor elősször szőrtelenitettem... Szerintem a szülőknek nem kell az ilyen magán dolgokat elmondani...
2012. jan. 28. 18:34
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem emlékszem mikor kezdtem

Demióta barátom van elég gyakran megteszem és nem rég lettem 15

Ha idegesít szedd le.

Anyámnak én se mondtam el dee biztos tudja :)

2012. júl. 25. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!