Szerintetek ez utanozas lenne a reszemrol?
Van egy csaj, akit ismerek, mivel arra lakik, amerre en. Az egyik legpletykasabb csaj, ha meglat valakin valami ruhat, rogton azt beszeli, hogy jaj, de csunya, ha meg jol nez ki a ruha, akkor jaj, honnan volt ennek penze ra.
Olyasmiket terjeszt, amik nem is igazak. Szoval a lenyeg, hogy megvan nekem facebookon baratnak, es eleg gyakra tesz fel kepet. Lattam, hogy van neki egy sminkasztala, ahol a sminkcuccait tarolja. Nekem is rengeteg sminkcuccom van, es mivel en is Avonnal foglalkozom, ezert az osszes Avonos.
Arra gondoltam, hogy jo lenne, nekem is egy fesulkodo asztal, de en ugy szeretnem, hogy nem asztalt veszek, hanem gipszkartonbol bedolgoztatnam a szobamba, majd arra pakonam.
Ez ugye azt is jelenti, hogy latni fogja, mivel a csajokkal sokszor vagyunk nalunk(pizzazni, buli elott), es ellovunk nehany kepet, amit aztan Facebookra is felteszunk.
Ezutan persze azt beszelne, hogy o utanozom. Ti mit gondoltok, ti bevallalnatok vagy hagyjam a fenebe az egeszet?
21L, a csaj pedig 26
Biztos hogy 26 éves? És te 21?
Rég nem ilyenekkel kellene foglalkoznotok. Nőjetek már fel!
Csak nem ti vagytok a testápoló-számolók is...?
Jah, tuti azt mondaná, hogy utánzod. De ki a halált érdekel? Ő találta fel a sminkasztalt, ja tényleg. Vagy mégsem...? Esetleg még fogat is mosol naponta? Ő is? Wow! Meg a szarásban is utánzod, halál ciki...
(Egyébként nem praktikus dolog, három naponta törölhetnéd a port, de nem fogod, mert a fene szedeget le minden ilyen vackot az asztalról, aztán rak vissza. Porosan meg baromira nem higiénikus és elég igénytelenség is.)
2. fantasztikusan okos leny vagy!
Nincs sztem annyi cuccom, mint neki, de nem erdekel, mert en inkabb 2 testapolot hasznalok, de az legyen minosegi.
Viszont van rengeteg szemhejpuderem,rengeteg hajformazo, arctisztito...
Es valahol ugye kell tarolni. Ezert gondoltam egy ilyen asztalra, viszont o olyan, hogy mindenbol nagy ugyet csinal. Mindenki ot imadja, mindenki erte rajong blablabla...
:DDDDDDD
Én azt hittem kb 14 évesek vagytok max.
A sminkasztal tök jó ötlet amúgy és ne érdekeljen, hogy mit gondol a csaj..Nem olyan rohadtul egyedi dolog ez.
Ez is tök jó ötlet: [link]
De ha beírod google-be pl, hogy make up table tök sok ötletet ad ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!