Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek nagyon gáz vagyok?

Szerintetek nagyon gáz vagyok?

Figyelt kérdés
175cm, lány(!!!) elől deszka, hátul léc.... 15éves. A baránőim szebbek, alacsonyabbak, és állandóan van barátjuk, én meg utálom a hosszú combjaim, hogy lány létemre ekkora vagyok, ilyen adottságokkal.Félek hogy nem fognak ilyennek elfogadni a gimiben..

2014. júl. 15. 21:30
1 2
 11/14 anonim válasza:

Nekem ugyanez a problémám..csak én 182cm vagyok(15éves)

Általánosba engem is cikiztek,mert mindenkinél magasabb voltam.

Középiskolában néha kapok egy-egy beszólást,de nem rosszindulatból,inkább irigységből.

Ilyen méretekkel akár próbálkozhatnál modellkedéssel is! Fel a fejjel!

2014. júl. 16. 13:11
 12/14 anonim válasza:
igen sztem qva gáz vagy...
2014. júl. 16. 20:49
 13/14 anonim ***** válasza:
képet!
2014. júl. 16. 22:57
 14/14 anonim válasza:

Én is hasonló helyzetben voltam 15 évesen. Ugyanígy kétségbe voltam esve. Szinte minden barátnőmnek volt pasija csak nekem nem. Aztán 17-18 évesen egyre több embert ismertem meg köztük olyan fiúkat is akik pár évvel idősebbek voltak nálam. Ők már felismerték azt, hogy nem minden a külső. Az intelligencia és a kisugárzás sokat dob egy nő/lány megjelenésén. Mert tudod lehet egy nőnek nagy melle, kerek hátsója ha full buta. :D

Na a lényeg az, hogy 15 vagy, szinte még gyerek (ezt nem bántásból mondom) még ne zavarjon ennyire ez a dolog. Meglátod 2-3 év múlva baromi sokat fogsz változni akár külsőre is.

Biztosan fogsz találni magasabb fiút akinek pont az fog tetszeni ahogy te kinézel. :)

20 éves vagyok, 172 cm magas és nem sokkal vagyok "vastagabb" mint 5 évvel ezelőtt. Szinte még mindig elől deszka hátul léc, ahogy te mondanád. :D

Persze én is próbálok kicsit hízni, izmosodni de nem nagyon sikerül. Ilyen a genetikám.

Viszont annyira nem is zavar mert ennek ellenére, így is nagyon sok bókot, dicséretet kapok fiúktól, férfiaktól, annak ellenére hogy több mint 1 éve komoly kapcsolatom van.

Szóval ne csüggedj, hidd el pár év múlva már téged sem fog zavarni ennyire hogy ilyen vagy.

Amúgy meg a hosszú combok szexik!! :D

Bocsi, ha túl hosszúra fogtam a mondani valóm. :)

20/L

2014. júl. 18. 17:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!