Szerintetek nagyon gáz vagyok?
Nem értem miért lenne gáz, tudod hány lány szeretne szép, hosszú combokat?
A melled még nőhet és ha vékonynak tartod magad kezd hízókúrába.
15 évesen picik még a fiúk, majd később túlnőnek, de akkr se aggódj, ha a pasid alacsonyabb lesz mint te. A melled még nőhet sokat, a popsidon meg a combodon te is alakíthatsz, minden máson is. És hidd el, sok lány ölne a hosszú combokért. Én 171 centi vagyok és nem érzem magam különösebben magasnak, mondjuk én messze vagyok a deszka kifejezéstől, de sok barátnőm magasabb nálam.
A gimiben meg el fognak fogadni. Alapból az a tapasztalatom, hogy ott ha valamiért általánosban cikiztek, nem érdekli őket (van egy majdnem 100 kilós osztálytársam, mindig van társasága) meg alapból, nehogy már a 175 centiddel kilógj a 12.-es fiúk közül, akik háromig maradnak, hogy megegyék a maradékot a menzán :D
buta vagy :) hülyeségeket írsz...
popsidat lehet formálni, ha ennyire zavar, kezdj neki! :)
szerintem biztos cuki a magasságod. nem értem miért keresel kifogásokat! :) csak az önbizalmad építed le vele!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!