Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek nagyon gáz vagyok?

Szerintetek nagyon gáz vagyok?

Figyelt kérdés
175cm, lány(!!!) elől deszka, hátul léc.... 15éves. A baránőim szebbek, alacsonyabbak, és állandóan van barátjuk, én meg utálom a hosszú combjaim, hogy lány létemre ekkora vagyok, ilyen adottságokkal.Félek hogy nem fognak ilyennek elfogadni a gimiben..

2014. júl. 15. 21:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem miért lenne gáz, tudod hány lány szeretne szép, hosszú combokat?

A melled még nőhet és ha vékonynak tartod magad kezd hízókúrába.

2014. júl. 15. 21:34
 2/14 anonim ***** válasza:
Én mindig is szép,hosszú combokat akartam,szerintem örülj neki,h neked ilyen az alkatod!:)
2014. júl. 15. 21:35
 3/14 A kérdező kommentje:
De a legtöbb srácnál magasabb vagyok :(
2014. júl. 15. 21:42
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Ahhoz hogy formas combod feneked legyen,izom kéne rá.
2014. júl. 15. 21:54
 5/14 anonim ***** válasza:
Én mindigis így akartam kinézni,dehát nem jött össze:c
2014. júl. 15. 22:04
 6/14 anonim ***** válasza:
Nekem kifejezetten tetszenek a magas(abb) nők. :) A melleid még nőhetnek, a többi testrészed pedig te magad is formálhatod, pl. edzéssel.
2014. júl. 15. 22:14
 7/14 anonim ***** válasza:

15 évesen picik még a fiúk, majd később túlnőnek, de akkr se aggódj, ha a pasid alacsonyabb lesz mint te. A melled még nőhet sokat, a popsidon meg a combodon te is alakíthatsz, minden máson is. És hidd el, sok lány ölne a hosszú combokért. Én 171 centi vagyok és nem érzem magam különösebben magasnak, mondjuk én messze vagyok a deszka kifejezéstől, de sok barátnőm magasabb nálam.

A gimiben meg el fognak fogadni. Alapból az a tapasztalatom, hogy ott ha valamiért általánosban cikiztek, nem érdekli őket (van egy majdnem 100 kilós osztálytársam, mindig van társasága) meg alapból, nehogy már a 175 centiddel kilógj a 12.-es fiúk közül, akik háromig maradnak, hogy megegyék a maradékot a menzán :D

2014. júl. 15. 22:32
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

buta vagy :) hülyeségeket írsz...

popsidat lehet formálni, ha ennyire zavar, kezdj neki! :)

szerintem biztos cuki a magasságod. nem értem miért keresel kifogásokat! :) csak az önbizalmad építed le vele!

2014. júl. 15. 23:22
 9/14 anonim ***** válasza:
am mutatsz képet?
2014. júl. 15. 23:22
 10/14 anonim ***** válasza:
nyami :3
2014. júl. 16. 02:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!