Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért van gyakran önbizalom...

Miért van gyakran önbizalom hiányom?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Sokszor van amikor tükörbe nézek úgy érzem, hogy nem is vagyok olyan csúnya... de ez pár nap múlva eltűnik és valamiért elvesztem az önbizalmamat rondának tartom magam :( szerintetek ez miért van? :( (ha kell kép majd rakok ki)

ui:12/L

2014. júl. 14. 17:51
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez csak szimplán azért van, mert most léptél be a tinikorba és a hormonjaid össze-vissza elkezdtek tombolni, a hangulatod most fog majd a legjobban ingadozni. :)
2014. júl. 14. 18:52
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem a kamaszkor. Elkezdenek érdekelni mások, kapcsolati téren és társadalmi téren is, számít mások véleménye, így megkérdőjelezed azt, ami eddig természetes volt, másokhoz hasonlítod magad. Ez természetes, csak ne engedd odáig "fajulni", hogy rosszat gondolnál magadról, nem szeretnéd magad. Küldhetsz képet ha gondolod privátban is, de gyanús, hogy csak a "szokásos" -szomorú egyébként, hogy fiatalabbnál fiatalabb lányok gondolkoznak ennyire negatívan a testükről. De hát én is köztük voltam, sajnos elfogadottabb utálni magad, mint szeretni, és ez így nincs rendjén :)

17/L

2014. júl. 14. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!