Miért van gyakran önbizalom hiányom?
Sziasztok! Sokszor van amikor tükörbe nézek úgy érzem, hogy nem is vagyok olyan csúnya... de ez pár nap múlva eltűnik és valamiért elvesztem az önbizalmamat rondának tartom magam :( szerintetek ez miért van? :( (ha kell kép majd rakok ki)
ui:12/L
Szerintem a kamaszkor. Elkezdenek érdekelni mások, kapcsolati téren és társadalmi téren is, számít mások véleménye, így megkérdőjelezed azt, ami eddig természetes volt, másokhoz hasonlítod magad. Ez természetes, csak ne engedd odáig "fajulni", hogy rosszat gondolnál magadról, nem szeretnéd magad. Küldhetsz képet ha gondolod privátban is, de gyanús, hogy csak a "szokásos" -szomorú egyébként, hogy fiatalabbnál fiatalabb lányok gondolkoznak ennyire negatívan a testükről. De hát én is köztük voltam, sajnos elfogadottabb utálni magad, mint szeretni, és ez így nincs rendjén :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!