Önbizalomhiány - hogyan küzdjem le?
Figyelt kérdés
25 éves nő vagyok. Igazából, nem tudnám megmondani, miért, de nem tudok túljutni a magamban való bizonytalanságomon... Nem tartom magam éppen csúnyának, de abban sem hiszek, hogy bárkinek is tetszhetnék (és nem is kapok ilyen visszajelzéseket).
Arra gondoltam, hogy talán azért érzem így, mert gyerekkoromban rengeteget bántottak az osztálytársaim a külsőmmel kapcsolatban. Akkoriban fogszabályzós, szemüveges voltam (tényleg messze álltam a szépségtől...), de mostanra azt hiszem, ha nem is szép, de átlagos külsőm van.
Mi a véleményetek?
Előre is köszönöm a válaszokat.
2014. febr. 16. 02:33
1/1 anonim válasza:
Kép nélkül mégis,hogy mondjuk meg? :) Küldj egy képet priviben és ŐSZINTÉN válaszolok rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!