Hogyan képes valaki elhinni magáról, hogy gyönyörű? (függetlenül a külsőtől)
Bármi érdekel ezzel kapcsolatban. Nem tudok önmagamban hinni, mindig másokkal és az ő véleményükkel meg azzal, hogy mit gondolhatnak rólam foglalkozok, ahelyett, hogy csak magamnak próbálnék megfelelni. Önbizalom hiányos vagyok és félénk.
Segítetek nekem, kérlek!
(Nem a kinézet a lényeg a kérdésben, hanem, hogy hogyan tudom elhinni, hogy szép vagyok.)
Szerintem egy ilyen esetben nem is arról van szó, hogy valaki elhiszi, hogy gyönyörű vagy szép... ezek olyannyira a külsőre fókuszálnak, hogy elvonatkoztat a lényegről, a kisugárzásról, vagyis az önbizalomtól.
Azt teheted csak, hogy megkérdezed magadtól mik azok a tulajdonságok, ne csak külső, hanem belső is, vagy mik azok az események/szituációk amik elbizonytalanítanak, előidézik a problémát. Ha erre a pontra eljutsz, hogy meg tudod nevezni azt amin változtatni szeretnél, akkor az már fél siker. Az önbizalomért is tenni kell, nem hiten alapszik. - az, hogy valaki meg játssza, hogy van önbizalma még nem biztos, hogy ténylegesen van is. Ne erre törekedj.
Ugyanígy vagyok vele!
Előzővel értek egyet. Először is fel kell tenned magadnak a kérdést, hogy mit nem szeretsz magadon külsőleg és kihozni belőle a legjobbat. Ha például túl kicsinek találod a szemeid, emeld ki, ilyesmikre gondolok. Belsőleg pedig ha türelmetlen vagy, például tűzz ki egy célt megadott időpontra! És akkor nem azt fogod mondani, hogy mikor következik ez meg az be, hanem te már magadban tudni fogod, hogy például április 20.-ig igenis leadok 3 kilót! (ez csak egy példa). :)
De tényleg nehéz elfogadni magunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!