Milyen a kiemelkedően világszép, gyönyörű nő?
Figyelt kérdés
küldhettek képeket is hogy nektek ki, de azért kérdem mert még pl utcán nem láttam még olyan lányt akire azt mondanám hogy ő a világszépe. lehet a smink sokat tud dobi egy arcon, és világszép lány nincs.2013. dec. 4. 17:36
1/4 anonim válasza:
nagyon sok szép lány van az ismert emberek között is, épp ezért nem tudnék kiemelni egyet sem
2/4 anonim válasza:
4/4 anonim válasza:
Emma Watson +1
Miranda Kerr nekem nem tetszik. Ebből látszik, hogy relatív a szépség. :D De azért írok párat, akik szerintem nagyonnagyon szépek.
Mila Kunis gyönyörű nő. Talán a legszebb a hírességek közül.
Jessica Alba is szép, aztán Palvin Barbara, Effy a Skinsből (Kaya Scodelario - nézz utána, csodaszép a csaj) Ashley Benson is nagyon tetszetős.
Nehéz definiálni, mitől szépek, de valamitől nagyon. Természetesen buszon meg ilyen helyeken is láttam már gyönyörű lányokat, nem sokat, de az a kevés is elég emlékezetes. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!