Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen a kiemelkedően világszé...

Milyen a kiemelkedően világszép, gyönyörű nő?

Figyelt kérdés
küldhettek képeket is hogy nektek ki, de azért kérdem mert még pl utcán nem láttam még olyan lányt akire azt mondanám hogy ő a világszépe. lehet a smink sokat tud dobi egy arcon, és világszép lány nincs.
2013. dec. 4. 17:36
 1/4 anonim ***** válasza:
nagyon sok szép lány van az ismert emberek között is, épp ezért nem tudnék kiemelni egyet sem
2013. dec. 4. 19:33
 2/4 anonim ***** válasza:

Mindenkinek más. A szép még viszonylag egyértelmű, de a világszép, legszebb, az ár abszolút személyes ízlés kérdése. Nekem pl. ők: [link]

[link]

2013. dec. 4. 21:24
 3/4 anonim ***** válasza:
miranda kerr.
2013. dec. 4. 23:37
 4/4 anonim ***** válasza:

Emma Watson +1

Miranda Kerr nekem nem tetszik. Ebből látszik, hogy relatív a szépség. :D De azért írok párat, akik szerintem nagyonnagyon szépek.

Mila Kunis gyönyörű nő. Talán a legszebb a hírességek közül.

Jessica Alba is szép, aztán Palvin Barbara, Effy a Skinsből (Kaya Scodelario - nézz utána, csodaszép a csaj) Ashley Benson is nagyon tetszetős.

Nehéz definiálni, mitől szépek, de valamitől nagyon. Természetesen buszon meg ilyen helyeken is láttam már gyönyörű lányokat, nem sokat, de az a kevés is elég emlékezetes. :)

2013. dec. 6. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!