Már túl ribizlis a megjelenésem, a ruháim? (Fiúk, Lányok) 17L
Hasonló a hajam, szemöldököm színe a szemöldököm formája.
Műszempillám van, és smink tetoválásom
alul is félig, talán vékonyabb mint a lánynak a képen.
Hasonló ruha össze állításokat hordo nap mint nap.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Fesztiválra ha jó az idő :)
+1
+2
Nem viselkedem közönségesen, nem vagyok könnyen kapható sőt..
De vannak,voltak akik le r.ban.oznak,k.rv.znak. rosszul esik mert nem tudom miért, a barátnőim, anyukám szerint féltékenyek. Neketek ezek alapján mi a véleményetek? Ha valami nem tiszta kérdezetek!
az összes ruhádat feltöltötted? engedélyt ne kérjél már. lehet, hogy kur vásak, de hordjad őket, ha odavagy értük.
N/30
A ruhak jok, az elso 5.-ig neztem mondjuk csak.
A haj nagyban fugg a pontos arnyalattol. A voroset eleg konnyu elrontani, es az elegans megjelenes helyett, maria ribizlis lesz.
A szemoldok nekem tul vastag...
A sminktetovalas tok felesleges, foleg, hogy az oldalso reszen sose csinaljak meg normalisan, fent ki szoktak huzni meg a szem vonala elott :/ Na mindegy, ehhez megint sajat kep kene.
A sminked sokat szamit meg! Ha tul harsany, akkoe megint lehet ribisen nezel ki.
Igazabol kene egy sajat foto! Akkor jobban tudnank velemenyt alkotni!
Mar irtam fentebb.
Szerintem nem vagy ribis, csak irigyek.
En is sokszor le voltam mar "qurvazva" meg szuz tinikent is, csak mert nem alltam le minden jott-menttel.
Na meg a suliban azt hittek gazdag vagyok a ruhaim miatt, na meg jol tanultam igy duplan utaltak. Amugy turibol es kinaibol oltozkodtem, 1-2 dragabb cuccom volt csak. Total csorok voltunk akkoriban. De na, van aki olcson is tud normalisan oltozni. Pl. most a rendelos oldalakon nagyon szep cuccokat lehet kifogni. Megjegyzem most mar sokkal tobbet keresek, de meg igy se vettem Furla, Michael Korrs, vagy LV vagy barmi ilyesmi taskat vagy ilyesmit.
Egy sajat kepet amugy kuldhetnel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!