Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Már túl ribizlis a megjelenése...

Már túl ribizlis a megjelenésem, a ruháim? (Fiúk, Lányok) 17L

Figyelt kérdés

Hasonló a hajam, szemöldököm színe a szemöldököm formája.

[link]

Műszempillám van, és smink tetoválásom

[link]

alul is félig, talán vékonyabb mint a lánynak a képen.

Hasonló ruha össze állításokat hordo nap mint nap.

1.

[link]

2.

[link]

3.

[link]

4.

[link]

5.

[link]

6.

[link]

7.

[link]

8.

[link]

9.

[link]

10.

[link]

Fesztiválra ha jó az idő :)

+1

[link]

+2

[link]

Nem viselkedem közönségesen, nem vagyok könnyen kapható sőt..

De vannak,voltak akik le r.ban.oznak,k.rv.znak. rosszul esik mert nem tudom miért, a barátnőim, anyukám szerint féltékenyek. Neketek ezek alapján mi a véleményetek? Ha valami nem tiszta kérdezetek!

2014. júl. 14. 02:46
1 2 3
 1/27 A kérdező kommentje:
Bocsi a kis képekért!
2014. júl. 14. 02:48
 2/27 anonim válasza:
feka vagy?
2014. júl. 14. 02:48
 3/27 anonim válasza:
Hát figyelj,fiú létemre ezeket nekem egy kicsit nehéz fejben összerakni..:D nem lehetne hogy felveszed az egyik mindennapi öltözéked,lefényképezed magad és elküldöd itt vagy privibe?Ha gondolod takard ki az arcod.:) És véleményt mondok:)
2014. júl. 14. 02:49
 4/27 anonim ***** válasza:
Hát ha kajak ilyen színű a hajad és a szemöldököd akkor gratulálok. Oké, hogy lázadsz, de ne így tedd. A sminktetoválást sem értem 17 évesen, a műszempillát meg pláne. Magadról mutass képet kincsem.
2014. júl. 14. 02:50
 5/27 A kérdező kommentje:

Mért lennék fake?

Keresek képet.

2014. júl. 14. 02:51
 6/27 A kérdező kommentje:
Nem lázadok, csak ez tetszik, tudom hogy a legtöbb 40+ éves embereknek ez sok pedig van akinek kék,lila,zöld,pink haja van nekem meg inkább vöröses
2014. júl. 14. 02:53
 7/27 anonim válasza:
Rendben küldjed
2014. júl. 14. 02:53
 8/27 A kérdező kommentje:
Ohh, a csajszi hajának legvégét nézzétek nekem olyan az egész, felül tényleg elég rózsaszín
2014. júl. 14. 02:54
 9/27 anonim válasza:
úgy értem, nig-ger vagy?
2014. júl. 14. 02:55
 10/27 anonim ***** válasza:

Én írtam, hogy lázadsz.

Hát a fekán a képen inkább rózsaszínnek tűnik, én is "lázadtam" tudat alatt. Volt ezer meg egy féle színű hajam, de már valahogy ellaposodott bennem a dolog.

A sminktetoválást akkor is soknak tartom, bár nekem is 17 évesen már tetoválásaim voltak, de legalább nem ennyire feltűnő és látható helyen. A szemöldök festéssel mert óvatosan, mert könnyen kikopik a szemöldököd.

19/L

2014. júl. 14. 02:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!