Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Már túl ribizlis a megjelenése...

Már túl ribizlis a megjelenésem, a ruháim? (Fiúk, Lányok) 17L

Figyelt kérdés

Hasonló a hajam, szemöldököm színe a szemöldököm formája.

[link]

Műszempillám van, és smink tetoválásom

[link]

alul is félig, talán vékonyabb mint a lánynak a képen.

Hasonló ruha össze állításokat hordo nap mint nap.

1.

[link]

2.

[link]

3.

[link]

4.

[link]

5.

[link]

6.

[link]

7.

[link]

8.

[link]

9.

[link]

10.

[link]

Fesztiválra ha jó az idő :)

+1

[link]

+2

[link]

Nem viselkedem közönségesen, nem vagyok könnyen kapható sőt..

De vannak,voltak akik le r.ban.oznak,k.rv.znak. rosszul esik mert nem tudom miért, a barátnőim, anyukám szerint féltékenyek. Neketek ezek alapján mi a véleményetek? Ha valami nem tiszta kérdezetek!

2014. júl. 14. 02:46
1 2 3
 11/27 anonim válasza:
Hát én láttam már durvább hajat is mivel Punk vagyok szóval a rózsaszín haj még nem is hajmeresztő
2014. júl. 14. 02:57
 12/27 A kérdező kommentje:

A csaj hajának az alja burgondi vörös vagyok 5. óta

De még mindig nem hiszem hogy lázadok. Nekem is van tetoválásom a lábfejemen egy pici írás és egy M betű a gyűrűsujjamon,ost akarok a csuklómra a legjobb barátnőmmel közös tetkót ovi óta LBM és most Londonba megy:/, meg köldök, mosoly piercingem,

2014. júl. 14. 03:01
 13/27 anonim válasza:
Na sikerült találnod képet magadról?
2014. júl. 14. 03:02
 14/27 A kérdező kommentje:
Szerintem van akinek jól áll van akinek nem de burgondi vörös vagyok amúgy olyan mint a csaj hajának alja.
2014. júl. 14. 03:02
 15/27 A kérdező kommentje:
Nem olyat nem ami jó is lenne, holnap csinálok .
2014. júl. 14. 03:03
 16/27 anonim ***** válasza:
Az M betűt illtve a csuklódat is megfogod bánni, ha nem gondolsz a jövődre. Utcaseprőnek meg gyárba felvesznek kb.
2014. júl. 14. 03:06
 17/27 A kérdező kommentje:
hát meg jó sok más helyre is! A M betűt bánhatom már meg van.
2014. júl. 14. 03:09
 18/27 anonim ***** válasza:
Én a helyedben nem törődnek a bántó megjegyzésekkel. Ha te jól érzed magad és azok akik számítanak így fogadnak el, akkor nincs gond. Sok embernél a lek..rvázás egyet jelent a nem tetszik-kel.
2014. júl. 14. 04:04
 19/27 anonim válasza:
Az lenne a legjobb, ha kitennél magadról egy normális képet. így lehetetlen eldönteni, hogy mi áll neked jól, és mi nem. Ami valakinek jól áll, az nem biztos, hogy másnak is...
2014. júl. 14. 04:08
 20/27 tabaki ***** válasza:
Ez a lényeg. Szerinted ki lehet találni a jelmeztárból, hogy játszik a primadonna? Nekem ezzel a stílussal egyébként nem a ribiség a bajom, hanem a gagyiság, attól függetlenül, hogy mi a ruhadarabok pénzbeli értéke. De ettől még rajtad kaphat értelmet, lehet dögös, ha jól élsz vele. Igenis, magadról mutass képet -- ha az arcodat nem akarod közszemlére tenni, fogd a Paintet, és firkáld át annyira, hogy ne lehessen felismerni.
2014. júl. 14. 09:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!