Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 19 éves vagyok, és még eléggé...

19 éves vagyok, és még eléggé érintetlen. A barátaim, barátnőim mind úgy tudják már nem, mivel nem éppen olyan a megjelenésem, vagy a kisugárzásom. Úgy voltam vele, tartogatom magam az "Igazira"?!

Figyelt kérdés
Nincsenek lelki problémáim vagy ehhez hasonló, amiért nem tudtam eddig senkivel se lefeküdni, csak nehezen bízok meg bárkiben is. Most éppen randizgatom egy sráccal, aki azt mondta, hogy a szűz lányok távol állnak a hatáskörétől, mert csak a baj van velük. Félek megmondani, hogy én is ebe a körbe tartozom. Mit tegyek?

2013. jan. 7. 14:31
 1/10 anonim ***** válasza:
62%
Ha amiatt fog elhagyni mert szűz vagy akkor csak dugni akart vele. Akkor igazából nem is veszítesz semmit.
2013. jan. 7. 14:34
 2/10 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval és becsülendő, hogy tartogatod magad. Ne hagyj fel ezen jó szokásoddal, ne add meg minden jött-mentnek tested gyümölcsét. (Ezmost giga hülyén hangzott, de már törlöm ki D: )
2013. jan. 7. 14:36
 3/10 anonim ***** válasza:
és? megérte? megsúgom, ezen SEMMI, de SEMMI SEM MÚLIK....
2013. jan. 7. 14:37
 4/10 anonim ***** válasza:
ja,mostanában sokan félnek az ellenkező nemmel kapcsolatba lépni...
2013. jan. 7. 14:39
 5/10 anonim ***** válasza:
38%
mitől olyan jó tartogatnia magát? tele lesz egy csomó gátlással egy idő után.. és az, h mondjuk van 2-3 szexpartnere huszonéves korára, még közel se azt jelenti, h minden jött-mentnek odaadta volna magát..
2013. jan. 7. 14:44
 6/10 anonim ***** válasza:
84%
Az "még eléggé érintetlen"-nek mi a magyar megfelelöje? Alig szüz, Kicsit használt? Ma még szüz? Van még érintetlen nyilásom? Csak vasár és ünnepnapokon használt?
2013. jan. 7. 14:45
 7/10 anonim ***** válasza:
second hand.. :D nem tudom.....
2013. jan. 7. 14:49
 8/10 anonim ***** válasza:
ami persze, nem magyar megfelelő, de ez jutott elsőnek eszembe:D
2013. jan. 7. 14:49
 9/10 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki. Ha nem tetszik neki, akkor gyökér, jön majd másik
2013. jan. 7. 14:55
 10/10 anonim ***** válasza:
Mi lett végül lefeküdtettek?
2014. júl. 14. 03:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!