Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 14 éves korban el lehet...

14 éves korban el lehet kezdeni ricinus olajat használni?

Figyelt kérdés

2014. júl. 10. 15:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Minek? Hajra nincs hatása, fejbőrön hajhullást okoz. Kimosni alig lehet és büdös is.

Kókuszolajat viszont nyugodtan használhatsz, az való hajra, táplálja, egészségessé, széppé teszi.

2014. júl. 10. 15:04
 2/12 anonim ***** válasza:
Nekem gyorsabban nőtt tőle a hajam, de hullott is.
2014. júl. 10. 15:06
 3/12 anonim ***** válasza:
Nekem semmit se változtatott a hajamon, de nagyon hullott tőle.
2014. júl. 10. 15:28
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor inkább kókuszolajat fogok használni rá!:)
2014. júl. 10. 16:19
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Haaajjjajj! Vannak itt gondok!

Az első: hullik tőle a haj. Nem, nem hullik (több, mint normális esetben). Ahogy olajozod, az ugye tapad, és a hajszálak, amik amúgy is kipotyognának nap közben, odatapadnak az ujjaidhoz, és így olyan, mintha júúúj hullana.

Második: Büdös? Szinte szagtalan. Ha nem tárolod hűvös helyen, akkor avas lesz pár héten belül, ami már enyhén büdös. Nem értem ezeket a fanyalgó jajdebüdös véleményeket. Alig érezni bármit rajta.

Harmadik: Alig lehet kimosni? Mer béna vagy. Nem olajos samponnal kell kimosni (gliss kur stb.), hanem szárítós, zsíros hajra való samponnal (pl. head&shoulders, snassz csalánsampon). Kétszer átsamponozod, és volt olaj, nincs olaj. Vagy még könnyebb kimosni, ha mikrózás előtt hozzáöntesz egy kis napraforgóolajat.

Utolsó: Hajra nincs hatása??? Dehogy nincs... Fogadjunk, hogy olyan írta ezt, aki használta két hétig, oszt nem vett észre semmit. Nem is kell, ennyi idő alatt..... Nekem, két hónapnyi heti használat után olyan lenövéseim lettek mindig, hogy nem győztem utánafesteni kéthetente. Csak türelmesnek kell lenni, nem itt beírni válaszként, hogy szar.

Ráadás 1.: Kókuszolaj?? Az drága, mint a sz.r, ha olyat veszel, ami kell. Mert hidegen sajtolt, szűűűűz a hatásos csak, az meg aranyárban van. A ricinusolaj 300 körül van a patikákban, 2 dl.

Ráadás 2.: A kókuszolajtól is fényes lesz a hajad, és a ricinusolajtól is, nem is kell utána balzsamozni.

Ámen!

2014. júl. 10. 18:33
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:D
2014. júl. 11. 11:10
 7/12 A kérdező kommentje:
És amúgy mennyit kell tenni rá?
2014. júl. 11. 11:11
 8/12 anonim ***** válasza:

Melegítesz egy picit, kistálkában. Elkezded felkenni, bedörzsölni a fejbőrödbe és végig a hajad teljes hosszán a végekig. Ha úgy érzed, nem elég, akkor melegítesz még.

Jó, ha bebugyolálod, hogy melegben legyen, mert úgy folyékonyabb marad az olaj. Hajszárítózhatod is is néha-néha.

Egész napra rajtahagyhatod vagy egész éjszakára, bár én azt nem szeretem, mert olyan lesz az ágynemű.

2014. júl. 11. 11:36
 9/12 anonim ***** válasza:
Jó, ha a hajad teljes hosszán van, mert puha, selmyes lesz tőle, és a törés is alábbhagy, de az a lényege, hogy a fejbőröddel érintkezzen, beszívódjon, mert olyan tápanyagok vannak benne, amelyek a hajnövekedést segítik.
2014. júl. 11. 11:38
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2014. júl. 11. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!