Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csajok, mit tennétek, ha...

Csajok, mit tennétek, ha ilyen alakotok lenne?

Figyelt kérdés

[link]

Örülnétek, lefogynátok, vagy?

Miért lenne jó/nem jó ilyen alakkal rendelkezni?

A válaszokhoz kort és indoklást is kérek :)

2014. júl. 3. 20:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
84%
Én így szoktam kinézni heti 3 edzéssel és rendszeres biciklizessel... Szeretek finomakat enni, de nem zabálok ossze-vissza. Így érzem jól magam. A pasiknak is tetszik, hogy van mit fogni és nézni rajtam :) 30N
2014. júl. 3. 21:01
 2/12 anonim válasza:
0%
a alakja az jó csak az kis pocit le kell adni meg pár kilót a combol. 13 éves
2014. júl. 3. 21:04
 3/12 anonim ***** válasza:
Örülnék neki, mivel én sokkal vékonyabb vagyok sajnos. :/
2014. júl. 3. 21:10
 4/12 anonim ***** válasza:
24%

Le fogtok szavazni, és megköveztek: de én mindenféleképpen fogynék...

Nincs testkép zavarom, elég vékony csontozatú vagyok, és vékony is, de arányos, és formás...én nem bírnék ilyen lenni, én szeretek vékony lenni (főleg, hogy bármit és bármennyit tudok enni bűntudat nélkül, nem hízok - ezt az anyagcserét, és alkatot nem váltanám le semmiért...mondjuk rendszeresen mozgok is azért)

19N

2014. júl. 3. 21:23
 5/12 anonim ***** válasza:
Edzenék
2014. júl. 3. 21:26
 6/12 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem jó alakja van, pláne ha jól tud öltözködni, akkor ruhában tökéletes lehet.
2014. júl. 3. 21:35
 7/12 anonim ***** válasza:
55%

Én is fogyóznék, de csak azért, mert mindig is vékony voltam. Az öltözködési stílusom is olyan, ami szerintem egy ilyen testalkatú lányon nem állna úgy, mint egy vékonyon.

Ettől függetlenül szép nőies alakja van, bár tény, hogy az elhízás határán van. Jobban megnézve tényleg csak a hasán látszik, hogy van rajta felesleg, mert amúgy arányosan oszlanak el a kilói. De szerintem ez az az alak, amire minden férfi fel tud izgulni, míg egy vékony lány nem mindenkinek jön be.

L22

2014. júl. 3. 21:40
 8/12 anonim ***** válasza:
34%

Életmódot váltanék és mozognék, hogy fogyjak. Voltam ilyen husi és nem szerettem így a testem.

24N

2014. júl. 3. 22:16
 9/12 anonim ***** válasza:
59%
Ennek kéne lennie a normális alkatnak. Természetes, csinos, nőies, egészséges, élettel teli alkata van. Sőt, még néhány plusz kiló sem ártana. :) Az a baj, hogy a média eltorzítja a férfiak fejében a nőideált, s beléjük ülteti a gusztustalan és természetellenes modellek iránti rajongást. (Tisztelet a kivételeknek.) A lányok pedig megpróbálnak ezen új "ideálhoz" alkalmazkodni, sajnos. 23/f
2014. júl. 3. 23:08
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 23/F

Jelenleg TE vagy aki mas ízlését akarja befolyasolni.

Én a vékony lanyokat szeretem és kész.

2014. júl. 3. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!