Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Már sosem fogom megszokni a...

Már sosem fogom megszokni a szemüveget?

Figyelt kérdés

16 éve vagyok szemüveges, elég erős dioptriás. Volt már mindenféle keretem, de egyik sem állt annyira jól, hogy meg tudtam volna szeretni. Műteni nem lehet, mert nagyon kockázatos. Az orvos szerint életem végéig szemüveges leszek, örüljek, hogy nem romlik.

Évről évre jobban utálom. Nélküle olyan szép lennék, még csak sminkelnem sem kéne.

Kontaktlencsére sajnos nincs pénzem, és nem is hordhatnám hosszú távon.

20l

2014. jún. 30. 14:00
 1/6 anonim ***** válasza:

Képet nem tudsz küldeni?:) Amúgy lehet,hogy jól áll,csak te látod úgy,hogy nem vagy szép. Én is szemüveges vagyok,nekem sem tetszett magamon,de a barátaim és a fiúk mondták,hogy jól áll. Szerintem neked is jól áll,elvégre a szemüveg öltöztet!

13/L

2014. jún. 30. 14:09
 2/6 A kérdező kommentje:

Szemüveggel se vagyok csúnya, csak nélküle jobb.

Keresek képet, és elküldöm privátban :)

2014. jún. 30. 14:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Biztos vagyok benne h így is úgy is szép vagy, nem a szemüvegen múlik :)
2014. jún. 30. 14:36
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2014. jún. 30. 14:38
 5/6 anonim ***** válasza:
most az ilyen vastagabb keretes műanyagok a designesek. uncsitesómnak tökmenő fehér lett most, fekete szárral. még én is hordanám, ha látnék benne xd
2014. jún. 30. 15:35
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha szép vagy azon egy normális szemüveg nem ront semmit. Csak jól kell keretet választani, pl kicsi archoz ne válassz óriási keretet, se fordítva.

Mondjuk a kontaktlencse ha szóba jöhet az sem drága szerintem egyáltalán. Csak nem boltban kell venni. Pl nekem fél évre 5500 ft. Az semmi sem, vígan kifizetem és tökéletesen látok. Szemüveggel nekem csak az a bajom hogy keretek közt látok, ami zavaró.

2014. jún. 30. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!