Már sosem fogom megszokni a szemüveget?
16 éve vagyok szemüveges, elég erős dioptriás. Volt már mindenféle keretem, de egyik sem állt annyira jól, hogy meg tudtam volna szeretni. Műteni nem lehet, mert nagyon kockázatos. Az orvos szerint életem végéig szemüveges leszek, örüljek, hogy nem romlik.
Évről évre jobban utálom. Nélküle olyan szép lennék, még csak sminkelnem sem kéne.
Kontaktlencsére sajnos nincs pénzem, és nem is hordhatnám hosszú távon.
20l
Képet nem tudsz küldeni?:) Amúgy lehet,hogy jól áll,csak te látod úgy,hogy nem vagy szép. Én is szemüveges vagyok,nekem sem tetszett magamon,de a barátaim és a fiúk mondták,hogy jól áll. Szerintem neked is jól áll,elvégre a szemüveg öltöztet!
13/L
Szemüveggel se vagyok csúnya, csak nélküle jobb.
Keresek képet, és elküldöm privátban :)
Ha szép vagy azon egy normális szemüveg nem ront semmit. Csak jól kell keretet választani, pl kicsi archoz ne válassz óriási keretet, se fordítva.
Mondjuk a kontaktlencse ha szóba jöhet az sem drága szerintem egyáltalán. Csak nem boltban kell venni. Pl nekem fél évre 5500 ft. Az semmi sem, vígan kifizetem és tökéletesen látok. Szemüveggel nekem csak az a bajom hogy keretek közt látok, ami zavaró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!