Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mennyit kéne fogynom?

Mennyit kéne fogynom?

Figyelt kérdés

163cm/62kg vagyok és 16 éves

tudom hogy sokmindentől függ de ezt most ne vegyük figyelembe. Próbáltam kiszámítani neten, két fajtájú helyes testomegkiszámítóval próbáltam de 6 kg kulombséggel számították ki.

2010. jan. 4. 21:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Ne kilóra menj, hanem látványra! Amúgy én azt mondanám, hogy olyan 54-57kg között kellene lenned. Én 162cm-rel és 55kg-mal jól nézek ki, de ez mint tudjuk alkat függő. Barátnőm 168cm és szintén 55kg, mégis megegyezik a ruhaméretünk:P
2010. jan. 4. 21:34
 2/5 anonim ***** válasza:

Hát igen, sok mindentől függ.

Én 164 cm, 46 kg vagyok, most lehet mindenki elképzel egy csontkollekciót, de nem, teljesen normális méreteim vannak. Nem is tudom... ha úgy látod túl vastag a zsír réteg rajtad akkor állj neki fogyni egy kicsit, ha nincs akkor nem kell.

2010. jan. 5. 04:24
 3/5 anonim ***** válasza:
ezt csak képpel lehet megmondani szerintem. Mert én pl ugyan annyi kg vagyok mint te, csak 20 centivel magasabb, és tényleg nem vagyok csontkollekció, mert sajnos rajtam ez a súly nem izomból, hanem zsírból van, ami ugye könnyebb mint az izom. Tehát nem mindegy hogy az a 62 kg miből áll össze
2010. jan. 6. 22:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Én 165 cm és 50 kg vagyok 18 évesen. Engem állandóan gebéznek meg pöttömöznek. Szerintem is elég lenne egy olyan 55-57 kg, de ha Te jól érzed így magad egy dekát ne merjél fogyni :D ha nem akkor sportolj ;) Ne éheztesd magad.
2010. jan. 6. 23:46
 5/5 anonim ***** válasza:

én 170cm vagyok és 64kilo!szerintem neem vagy kövér!

És télleg a látvány a fontos nem a kg!

2010. jan. 7. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!