168 cm vagyok 51 kg, és nem vagyok valami hű de vékony, mennyit kéne fogynom, hogy az legyek?
Miért akarsz túl vékony lenni?
Még csak husis sem lehetsz, mert én 165 cm vok és 54 kg, de még rám is azt mondják, hogy vékony vagyok.
Én 160 vagyok 53 kilóval. Rajtam nincs felesleg, bár én sportolok...
25N
Az a baj, hogy 0 tudással képes sok ember belevágni a szuper fogyókúrákba. Arra semmi szükséged, mert azt a kevés izmot bontanád le, ami van rajtad. Ilyen adottsgokkal ha van rajtad felesleg az bizony azért lehet, mert egész nap ülsz a hátsódon és pont. Szóval sok zsír, alig valamicske izom, ha jól gondolom.
Étkezz egészségesebben, de semmiképp ne koplalj, vagy fogj bele az ápdétbe, 90naposba, atkinsbe és a többi baromságba. Járj el futni, bicajozni, valami aerob edzésre, hogy zsírt égess. Ha azzal megvagy, akkor jöhet az izomépítés, túlzásba persze ne ess, mert az izomagy nők nem kellenek igazán senkinek, az nem az a csinos, amire vágysz szerintem. :D Szóval igazából ennyi kellene. A BMI-t meg hagyd ki az életedből, és az egyéb otthoni méricskélést. BMI szerint kórosan sovány vagyok, egy másik szerint meg 31 kiló lenne ideális a 160 centimhez. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!