Mit tegyek, ezzel most komolyan menjek el orvoshoz?
Figyelt kérdés
13/L vagyok, és a velem egykorúaknak mind B-s melltartójuk van, rám meg a 75A is borzasztóan kicsi. A mellbimbóm alatt szinte egyáltalán nem nő. Ez már 11 évesen is aggasztott, de megbékéltem azzal, hogy majd úgyis megnő. De az már 2 éve volt és már a legtöbb 10 évesnek is nagyobb a melle mint nekem. Nagyon el vagyok szontyolodva, úgy érzem, mindenki azt figyeli és egyfolytában zavarban vagyok miatta, és karba teszem a kezeimet, hogy ne tűnjön fel másoknak, mennyire kicsi. Nekem nem az a bajom, hogy pici nagyon a mellem, hanem, hogy kb. egyáltalán nincs. Erősítsek mellre, és akkor legalább az " izom pótolná azt"? Egyszerűen nem érzem jól magamat a bőrömben, adnátok ötleteket, hogy mit tegyek, mert a többiekhez képest nagyon le vagyok maradva...2014. jún. 25. 21:50
11/11 A kérdező kommentje:
Már próbáltam én is felszedni pár kilót, de nem igazán lett változás, amúgy nem, nem vagyok kövér. :)
2014. jún. 26. 14:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!