Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ezzel most komolya...

Mit tegyek, ezzel most komolyan menjek el orvoshoz?

Figyelt kérdés
13/L vagyok, és a velem egykorúaknak mind B-s melltartójuk van, rám meg a 75A is borzasztóan kicsi. A mellbimbóm alatt szinte egyáltalán nem nő. Ez már 11 évesen is aggasztott, de megbékéltem azzal, hogy majd úgyis megnő. De az már 2 éve volt és már a legtöbb 10 évesnek is nagyobb a melle mint nekem. Nagyon el vagyok szontyolodva, úgy érzem, mindenki azt figyeli és egyfolytában zavarban vagyok miatta, és karba teszem a kezeimet, hogy ne tűnjön fel másoknak, mennyire kicsi. Nekem nem az a bajom, hogy pici nagyon a mellem, hanem, hogy kb. egyáltalán nincs. Erősítsek mellre, és akkor legalább az " izom pótolná azt"? Egyszerűen nem érzem jól magamat a bőrömben, adnátok ötleteket, hogy mit tegyek, mert a többiekhez képest nagyon le vagyok maradva...
2014. jún. 25. 21:50
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Plusz még annyi, hogy azt olvastam, hogy a mell az első menzesz előtt fejlődik a legtöbbet, de nekem már régen megjött. :((
2014. jún. 25. 21:52
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Kb 18 éves koromig szinte teljesen lapos voltam. Tipikusan elöl deszka hátul léc. De idővel elkezdtem nőiesedni, lett szépen fenekem és egy kis mellem is. Most sem nagy, B-s, de ezzel már elégedett vagyok. 24 éves vagyok, de még mindig növöget, nagyobb, mint pl 20 évesen volt. Úgyhogy ne csüggedj, bőven fog az még nőni :)
2014. jún. 25. 21:54
 3/11 anonim ***** válasza:
72%
Ja, az lemaradt, hogy eszedbe ne jusson gyúrni rá. A mell legnagyobb része zsír, amit az izommunkával elégetsz. Hagyd békén, fejlődni fog az majd szépen magától. Ha vékony vagy, szedj fel pár kilót, mert az is segít.
2014. jún. 25. 21:56
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszi :D, csakhogy most meg olyan hülyén nézek ki, hogy a mellbimbóm igen, alatta meg egyáltalán nem nőtt.
2014. jún. 25. 21:56
 5/11 A kérdező kommentje:
De a mellre izmosítás szerintetek beválhat? :D
2014. jún. 25. 21:57
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszi, bocsi csak az uccsó válaszodat a végén olvastam el. Akkor békénhagyom, köszike.
2014. jún. 25. 21:58
 7/11 anonim ***** válasza:
Rajtad kívül senki sem látja, úgyhogy ne izgasd magad. Szégyellni és takargatni sem kell. Vegyél egy jó melltartót (nem kell push-up, de legyen szivacsos) és olyan felsőket hordj, amik kifejezetten kicsi mellen mutatnak jól. Neten rengeteg infót találsz a hozzád illő fazonokról.
2014. jún. 25. 22:13
 8/11 anonim ***** válasza:
ugyanez volt nálam is, már 22 éves vagyok és azóta sem nőtt semmit. évekig frusztrált, hogy szinte tényleg nincs mellem, nehéz elfogadni, de a barátom így szeret, ahogy vagyok és ennél nincs fontosabb. :) ne rejtegesd, viselkedj természetesen, és azért nálad még van esély, hogy nőjjön, remélem szerencséd lesz. :)
2014. jún. 25. 22:16
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem 24 évesen is A-s:D nem tudsz vele mit csinálni sajnos, de egyébként sok srácnak ez tetszik, meg neked sem fog fájni tőle a hátad legalább :)
2014. jún. 25. 23:24
 10/11 anonim ***** válasza:
13 évesen természetes hogy nem nagy, hacsak nem vagy kövér :D van akinek később nő, majd ha hÍzol kicsit akkor is biztos nőni fog valamennyire. 18 éves korig nő, van akinek még a 20-as évei elején "fejlődik" ki
2014. jún. 26. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!