Mit tegyek, ezzel most komolyan menjek el orvoshoz?
Figyelt kérdés
13/L vagyok, és a velem egykorúaknak mind B-s melltartójuk van, rám meg a 75A is borzasztóan kicsi. A mellbimbóm alatt szinte egyáltalán nem nő. Ez már 11 évesen is aggasztott, de megbékéltem azzal, hogy majd úgyis megnő. De az már 2 éve volt és már a legtöbb 10 évesnek is nagyobb a melle mint nekem. Nagyon el vagyok szontyolodva, úgy érzem, mindenki azt figyeli és egyfolytában zavarban vagyok miatta, és karba teszem a kezeimet, hogy ne tűnjön fel másoknak, mennyire kicsi. Nekem nem az a bajom, hogy pici nagyon a mellem, hanem, hogy kb. egyáltalán nincs. Erősítsek mellre, és akkor legalább az " izom pótolná azt"? Egyszerűen nem érzem jól magamat a bőrömben, adnátok ötleteket, hogy mit tegyek, mert a többiekhez képest nagyon le vagyok maradva...2014. jún. 25. 21:50
1/11 A kérdező kommentje:
Plusz még annyi, hogy azt olvastam, hogy a mell az első menzesz előtt fejlődik a legtöbbet, de nekem már régen megjött. :((
2014. jún. 25. 21:52
2/11 anonim válasza:
Kb 18 éves koromig szinte teljesen lapos voltam. Tipikusan elöl deszka hátul léc. De idővel elkezdtem nőiesedni, lett szépen fenekem és egy kis mellem is. Most sem nagy, B-s, de ezzel már elégedett vagyok. 24 éves vagyok, de még mindig növöget, nagyobb, mint pl 20 évesen volt. Úgyhogy ne csüggedj, bőven fog az még nőni :)
3/11 anonim válasza:
Ja, az lemaradt, hogy eszedbe ne jusson gyúrni rá. A mell legnagyobb része zsír, amit az izommunkával elégetsz. Hagyd békén, fejlődni fog az majd szépen magától. Ha vékony vagy, szedj fel pár kilót, mert az is segít.
4/11 A kérdező kommentje:
Köszi :D, csakhogy most meg olyan hülyén nézek ki, hogy a mellbimbóm igen, alatta meg egyáltalán nem nőtt.
2014. jún. 25. 21:56
5/11 A kérdező kommentje:
De a mellre izmosítás szerintetek beválhat? :D
2014. jún. 25. 21:57
6/11 A kérdező kommentje:
Köszi, bocsi csak az uccsó válaszodat a végén olvastam el. Akkor békénhagyom, köszike.
2014. jún. 25. 21:58
7/11 anonim válasza:
Rajtad kívül senki sem látja, úgyhogy ne izgasd magad. Szégyellni és takargatni sem kell. Vegyél egy jó melltartót (nem kell push-up, de legyen szivacsos) és olyan felsőket hordj, amik kifejezetten kicsi mellen mutatnak jól. Neten rengeteg infót találsz a hozzád illő fazonokról.
8/11 anonim válasza:
ugyanez volt nálam is, már 22 éves vagyok és azóta sem nőtt semmit. évekig frusztrált, hogy szinte tényleg nincs mellem, nehéz elfogadni, de a barátom így szeret, ahogy vagyok és ennél nincs fontosabb. :) ne rejtegesd, viselkedj természetesen, és azért nálad még van esély, hogy nőjjön, remélem szerencséd lesz. :)
9/11 anonim válasza:
Nekem 24 évesen is A-s:D nem tudsz vele mit csinálni sajnos, de egyébként sok srácnak ez tetszik, meg neked sem fog fájni tőle a hátad legalább :)
10/11 anonim válasza:
13 évesen természetes hogy nem nagy, hacsak nem vagy kövér :D van akinek később nő, majd ha hÍzol kicsit akkor is biztos nőni fog valamennyire. 18 éves korig nő, van akinek még a 20-as évei elején "fejlődik" ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!