Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csajok. Nektek bejönnek a...

Csajok. Nektek bejönnek a mostani pasik divatja? Értem ez alatt: haj és öltözködés.

Figyelt kérdés

Találtam egy cikket amit igaznak vélek.

Ti mit szóltok hozzá?

Idézem:

" Végigsétálunk az

utcán és mit látunk:

minden férfi

ugyanúgy néz ki. 10

évestől egészen már

(sajnos) a 35 évesig.

Eltűnt az egyediség, a

stílus, az egyén, nem

számít, hogy az ő

stílusa vagy sem, de

minden férfi követi a

trendet. "

2014. jún. 25. 16:13
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
Kedves érdeklődő küldtem egy képet magamról ha már így érdeklődtél felőlem :D
2014. jún. 26. 23:30
 32/40 anonim ***** válasza:
Kitaláltad a gondolatomat. :)
2014. jún. 26. 23:32
 33/40 A kérdező kommentje:

Wow. :-D

Átmentünk társkeresős/ismerkedős topicba! :-)

2014. jún. 27. 00:45
 34/40 anonim válasza:
Hányok ettől az új divattól! Komolyan mondom, 3-4 éve nem látok olyan fiút/férfit, aki tetszik!! És nem azért mert rohadt válogatós vagyok, hanem mert mindegyikük (jó, talán csak a 95 %-uk) egyenb*zi! Nekem az ideáljaim Gerard Butler, Clive Owen, Jason Momoa, Yamada Takayuki, Matt Shadows..nem tudom, ismered-e valamelyiküket, de ha igen, gondolhatod, milyen nehéz a sorsom. :D Persze ez nem azt jelenti, hogy rá se nézek olyanokra, akik nem hasonlítanak pl. Jason Momoa-ra! :D Csak arról van szó, hogy a kifejezetten férfias férfiak (mily meglepő... -_-) tetszenek, mivel NŐ vagyok, és én, hülye, degenerált a FÉRFIAKAT szeretem..nem a "8 éves kislányokat"...mert a mai srácok inkább lánykákra emlékeztetnek. Ettől az idióta hajtól meg egyenesen rosszul vagyok! Olyan mintha valaki a kopasz fejükre rádobott volna egy sünit! Borzasztó! Nem vagyok egy agresszív ember, de ezeket szívesen megrugdosnám... :D Meg amúgy - már bocsánat - elvárnám, hogy minimális izom legyen a férfiakon..én is sportolok rendszeresen, ők is meg tudják oldani szerintem..jó, a "minimális izom" alatt inkább azt értem, hogy mozogjon, sportoljon valamit, mert az sokkal vonzóbbá tesz egy férfit. Szerintem. Szóval, kedves kérdező, ha ismersz olyan helyet, ahol FÉRFIAKKAL lehet ismerkedni, légy szíves, szólj!! :D :D
2014. jún. 30. 12:42
 35/40 anonim válasza:
Ja, nem tudom, számít-e, de 21 éves vagyok. :)
2014. jún. 30. 12:48
 36/40 A kérdező kommentje:

Tsuneko.

39F vagyok. :-)

Nemigazán tartom számon, hogy hol lehet pasikkal ismerkedni. :-D

2014. júl. 1. 01:56
 37/40 anonim válasza:
Tudom, láttam, hogy férfi vagy, nem mondtam teljesen komolyan. :D
2014. júl. 2. 13:07
 38/40 A kérdező kommentje:

Tsuneko.

Végülis. . . . .

tudok olyan helyet. :-)

Csepelen. Véletlenül éppen ott lakom. ;-)

Írjam a címe(me)t is? :-D

2014. júl. 3. 01:56
 39/40 anonim válasza:
Hmm..Ügyes... :D ezek a véletlenek.. :D De ha nem haragszol, inkább maradnék a saját korosztályomnál. :D
2014. júl. 3. 15:55
 40/40 A kérdező kommentje:
:-( :-D :-D
2014. júl. 4. 02:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!