Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csajok. Nektek bejönnek a...

Csajok. Nektek bejönnek a mostani pasik divatja? Értem ez alatt: haj és öltözködés.

Figyelt kérdés

Találtam egy cikket amit igaznak vélek.

Ti mit szóltok hozzá?

Idézem:

" Végigsétálunk az

utcán és mit látunk:

minden férfi

ugyanúgy néz ki. 10

évestől egészen már

(sajnos) a 35 évesig.

Eltűnt az egyediség, a

stílus, az egyén, nem

számít, hogy az ő

stílusa vagy sem, de

minden férfi követi a

trendet. "

2014. jún. 25. 16:13
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
Lányok, ti szeretitek a szakállas férfiakat? Én nagyon.
2014. jún. 26. 19:34
 22/40 anonim ***** válasza:

Hát azért egyrészt itt szerintem sokan azért két felé is beszélnek.

Én vagyok a veszkó csizmás öltözetes.

pl Nekem fogalmam sincs a divatról, de annyit tudok, akinek egyedi a stílusa, azt igenis kinézik, és összesúgnak, hát akkor valaki így öltözködjön egyedien...

Én pl anno vettem fel télen egy nagyon elegáns szövetkabátot, meg egy fekete nadrágot hegyes orrú cipővel, legalább két ember is összesúgott a másiknak hogy figyeljed már meg stb... így volt, a fülem tökéletes, jobb a kelleténél. Mintha 21 évesen tiltott lenne ez az öltözet...

De jó időben amikor felveszem az egyedi ruháimat, hát legalább 5 darab nézés, és jó esetben 1 beszólás mindig akad. Megverni nem tudom őket, mert akkor Én kapnák priuszt, és cseszhetném...

Nagyon-nagyon sok probléma akadt már, volt, hogy hozzám közel álló embernek kellett észhez téríteni, hogy ne menjek oda a fazonhoz, és verjem bele a földbe, mert amit művelt, az minden határt túl lőtt... Szerencsére volt ott, aki letudott hűteni...

Szeretem az ingemet is kigombolni, és mint említettem nagyon szeretem az ékszereket, de nem 20 kilós hamis arany láncokat, hanem kb 2db ezüst vagy nemesacél nyaklánc van rajtam és 3-4 szintén ezüst karkötő, plusz karika fülbevaló

Ha ez sok az embereknek, akkor kíváncsi vagyok, hogy ki és hogy merje felvállalni a stílusát.

Arról ne is beszéljük, ha valaki goth, vagy rock punkot felveszi, mert tényleg azt szereti és az az életérzése... A halálba kívánják az ilyen embereket, tudom, hallom.

Én is szoktam tiszta feketébe lenni, de ilyenkor még a családtagok is beszólnak, hogy olyan vagy aki gyászol, meg színesebben öltözködj, stb...

sőt olyat is kaptam egy diplomázott orvos embertől, hogy minek ezen agyalni, meg vicc az egész, hova ez a nagy stílus, meg mi az hogy stílus, nincs is ilyen, hogy stílus.

Sajnos ez egy ilyen ország, érdemes átnézni Bécsbe, Én ott kis falat vagyok, még a kutya se nézett rám, pedig hetente vagyok ott. Persze azthiszik az emberek konzervatív nép, na de ott aztán MINDEN van, közbe még úgy érzem magam ott, hogy nekem nincs stílusom, mindenki úgy kifejezi magát... :DD

21f

2014. jún. 26. 22:25
 23/40 A kérdező kommentje:

20-as.

Igen 39. :-)

Amit link-eltél, azok közül a jobb oldali sor harmadik képen lévő hajstílust viselem én is.

Bár most "nyár" van (elvileg) :-\

ezért rövid.

De ha megnől. . . . :-)

2014. jún. 26. 22:29
 24/40 anonim ***** válasza:
22-es: És magas, vékony srác vagy?
2014. jún. 26. 23:17
 25/40 anonim ***** válasza:

Igen magas vagyok és vékony ha nekem szól a kérdés

üdv

2014. jún. 26. 23:20
 26/40 anonim ***** válasza:
*.* Hmmm... Fincsi falat lehetsz a kis rokker seggeddel. Kár, hogy ilyen fiatal vagy.
2014. jún. 26. 23:22
 27/40 anonim ***** válasza:
Ez az ing kigombolós téma... Lázba hoztál te fiú.
2014. jún. 26. 23:23
 28/40 anonim ***** válasza:
Az elegáns szövetkabát sokkal kifinomultabb, mint a hllazsák-kabát. Majd mondom is a cserediákoknak, akik mediterrán országból jöttek, hogy nehogy olyat merjenek venni, mert szóba se állok többet velük.
2014. jún. 26. 23:27
 29/40 anonim ***** válasza:

Fiatal vagyok? Pedig 21 évesen közbe úgy érzem elszállt már az idő felettem :DDD

Most pótolok be sok mindent, vállalkozni tanulok stb. :D

2014. jún. 26. 23:28
 30/40 anonim ***** válasza:
Hozzám képest igen. Küldenél képet magadról? Kíváncsi vagyok, de lehet, hogy csak azért, mert én is hasonló vonalon mozgok. Én akkor kapok hülye nézéseket, mikor télen a hosszú fekete szövetkabáthoz bakancs-szerű csizmát veszek fel. Ez sok embernek megbotránkoztató.
2014. jún. 26. 23:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!