Lánytársaim! Honnan szerezhetnék jó divat-, smink-és hajtippeket?
Figyelt kérdés
Jó bloggerek, vloggerek, magazinok? Kiket követtek, milyen újságokat olvastok, ami leírja, megmutatja hogy jelenleg mi a divat, mit kell viselni, mit nem, stb.? :)
De ami tényleg jó szetteket mutat be, ötleteket h mit mivel párosítsunk, ilyenek.
2014. máj. 22. 20:04
1/7 anonim válasza:
Remélem te sem komolyan gondolod ezt... mit kell viselni... azt ami neked tetszik és jól áll meg előnyös. Hiába divat bármi is ha valakihez nem illik. A divat nem azért van hogy akkor mindenki csak azt hordhatja...
2/7 anonim válasza:
ehssty smink - egy magyar guru keress rá a youtubeon :)akkor szintén Follow Anna
3/7 anonim válasza:
Takács Nóra videói (és blogjai), és ez az oldal se rossz: [link]
4/7 anonim válasza:
1: azért stílustippeket cska lehet adni. a designerek meg a stylistok többsége sem a kisujjukból szopják ki naponta az új ötleteket, hanem másoktól lopnak. csak okosan és kreatívan kell lopni :)
5/7 anonim válasza:
én a tanácsokat és ötleteket a magyar youtube guruktól és a JOY magazinból szerzem :)
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi!
Első meg, lehet téged nem érdekel mi divatos és mi nem, én viszont követem a divatot, és ettől még van egyéniségem is :)
2014. máj. 25. 21:07
7/7 smile_like_a_minion válasza:
Én youtubereket ajánlanék:
Breakfastatfruh- igazi neve Fruzsi- nagyon aranyos, és érthetően magyaráz
Followanna- igazi neve Anna- ő is jó videós, csak ritkán tesz fel videót
Ehsstysmink- i. n. Eszti- most kezdtem nézni, de profi és aranyos
Remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!