Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csajok. Nektek bejönnek a...

Csajok. Nektek bejönnek a mostani pasik divatja? Értem ez alatt: haj és öltözködés.

Figyelt kérdés

Találtam egy cikket amit igaznak vélek.

Ti mit szóltok hozzá?

Idézem:

" Végigsétálunk az

utcán és mit látunk:

minden férfi

ugyanúgy néz ki. 10

évestől egészen már

(sajnos) a 35 évesig.

Eltűnt az egyediség, a

stílus, az egyén, nem

számít, hogy az ő

stílusa vagy sem, de

minden férfi követi a

trendet. "

2014. jún. 25. 16:13
1 2 3 4
 1/40 A kérdező kommentje:

És továbbidézem:

" A mai férfiak körében végzett

statisztikák alapján a 2013-14-től

hódító új divat követőinek alig van

párkapcsolata. Ha van is, inkább

felszínes, kinek van szebb párja

alapon működő kapcsolat csak. A

kicsit ducibb, a nagyon vékony férfiág

is ugyanazt a ruhát vásárolja,

ugyanolyan frizurát visel, és nem

érdekli őket jól áll-e vagy sem.

De hová lettek az igazi férfiak, akik

férfiasságukkal falták a nőket, akik

teste olyan volt akár egy görög istené,

akikre felnézhettek a nők, és nem a nő

mellett sétálgató selyem-fiúk? "

2014. jún. 25. 16:15
 2/40 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem jön. Lassan agybajt kapok a sok swagtől meg ecsetfejtől, és még csodálkoznak, mikor azt mondom, hogy az átlagmagyarnak se ízlése, se megjelenése, se vonzereje. Szánalom,
2014. jún. 25. 16:16
 3/40 anonim ***** válasza:

Ez már red-flag: "De hová lettek az igazi férfiak, akik

férfiasságukkal falták a nőket, akik

teste olyan volt akár egy görög istené,

akikre felnézhettek a nők, és nem a nő

mellett sétálgató selyem-fiúk? "

Tehát a nő legyen alárendelt egy kapcsolatban? Nem, kösz, nekem nem kell alárendelt szerep. És igen, a magas, vékony, hosszúhajú FÉRFIAK jönnek be. A dinnyekarok elmennek oda, ahol vonzódnak is hozzájuk.

2014. jún. 25. 16:20
 4/40 anonim ***** válasza:
100%

Nekem hánynom kell a mai divatmajmoktól. Egy férfi legyen már férfias, ne pedig b uzis.

Amúgy az egy dolog, hogy a férfiak is birka üzemmódra váltottak, és eltűnt az egyediségük. Ugyanez sajnos a nőkre is tökéletesen igaz. Mindenki tiltakozik, ha az iskolákban be akarják vezetni az iskolaköpenyt, de az utcán meg tökéletesen ugyanúgy öltözik az emberek 90%-a, a hajviseletük is szinte ugyanaz...

2014. jún. 25. 16:45
 5/40 anonim ***** válasza:
100%

Még fiatalnak érzem magam egy kapcsolathoz, de egyáltalán nem ilyen pasit szeretnék. Most sem jönnek be.

Olyan barátot szeretnék akiben megbízom, akire felnézek, aki mellett biztonságban érzem magam, aki megvéd, aki erős (és ez alatt nem a takonyig kigyúrtat értem). A mostani fiúk többsége szinte már "rosszabb" mint egy lány. Én nem akarok órákat ücsörögni a kanapén egy séta vagy filmezés előtt mert ő még vasalja/lakkozza/zselézi a haját meg nem tud dönteni, hogy a lila vagy a rózsaszín ruháját vegye fel... Azt nem értem, hogy ha cikinek minősül az, ha valaki meleg, akkor ez miért számít menőnek. Régebben egy fiút leb..ziztak mert rózsaszín volt rajta most meg úgy az igazi... Én lányként még gáznak, igénytelennek is érezném magam mert csak felkaptam magamra valamit meg gyorsan megcsináltam a hajam..

Az, hogy törődik magával nem baj, sőt szerintem fontos. Legyen ápolt és igényes is a külsejére, de ne így. Alkalomhoz illően öltözzön fel tiszta ruhákba, tisztálkodjon, (borotválkozzon ha úgy érzi). Adjon magára, de ne úgy mint ahogy mostanában a legtöbb pasi teszi...

2014. jún. 25. 17:38
 6/40 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem jön be.

Agyhúgykövet kapok az ecsetfrizurától, a kérdőjel testtartástól, a V nyakú felsőktől, az idióta mintás pólóktól/pulcsiktól, a fullcaptől, a 30-kiló-vagyok-vasággyal-együtt-de-atlétát-hordok felfogástól, a lógós gatyáktól, de a cuppanósoktól is, a kivillanó boxerektől, a nagy nyelvű cipőktől ugyanúgy, mint a mokaszin szerűektől, a homlokráncolástól, attól, hogy nem tudnak artikulálni, a szándékos mutálóhang imitálástól (amikor van normális beszédhangjuk), a csillogó köves fülbevalóktól, a rózsafüzérektől (és mi volt a misén, öcsém?), a csupasz beeső mellkasoktól, a szolis bőrtől.

Egy férfi legyen férfias, emelett - ami nagyon fontos - legyen normális értékrendje, legyen rajta némi izomzat, amivel, ha szükséges, meg tudja védeni szíve hölgyét, legyen testszőrzete (az más, ha genetikailag nincs vagy csak kevés, a lényeg, hogy természetes legyen, de a borostás láb és mellkas undorító).

A "nincs egy rongyom sem" kifejezést hagyják meg nekünk, nőknek :D

Még jó, hogy az Uram igazi férfi :)

24L

2014. jún. 25. 18:18
 7/40 anonim ***** válasza:

5. válaszoló vagyok

A borotválkozást az arcszőrzetre értettem, máshol abszolút nem tetszik, legyen szőrös.(A 6. választ olvasva jutott eszembe, hogy ez félreérthető lehet)

2014. jún. 25. 19:12
 8/40 anonim ***** válasza:

6.-os vagyok

Én értettem, szerintem nem félreérthető, amit írtál :)

2014. jún. 25. 19:20
 9/40 anonim ***** válasza:

5#

Akkor jó!:)

2014. jún. 25. 20:45
 10/40 anonim ***** válasza:
100%

Ez érdekes nagyon. Talán nem véletlen. Ha valaki kimeri mutatni a stílusát, mint pl. én azt nagyon is megnézik, és összesúgnak a háta mögött.

Én pl. hegyesorrú veszkó cipőt hordok, bőrhatású nadrággal, ingből is mindig feketét, a hajam félhosszú, jó sok ékszert felveszek.

de ez már elég az embereknek hogy lessenek mintha nem láttak volna fehér embert.

Az hogy valaki vékony, nem tehet róla, én is nagyon magas vagyok de csak 60 kg, valószínűleg nem direkt választottam. Azt hogy tenni lehet ellene, nagyon nem érdekel. Jártam konditerembe, de csak hobbi szinten, relaxáció gyanánt. Sajnos ez nem is számított sokat.

Persze lehet, hogy sikerülne kigyúrni magam, de nem tudom megcsinálni, hogy ehhez egy új életet kezdek, mert azt kell. Nincs se időm, se enegiám egész nap csirkét enni, gyúrni, odafigyelni a pihenésre, kiegészítőkre stb.

Szerintem sokan átgondolhatnák, hogy megér-e ez annyit, hogy ez után új emberként tekintenek-e rá?

Valahogy nem tudom elképzelni, hogy lennék 80kg izom, és akkor minden happy lenne.

Ezt a pénzt, és időt ráfordítom inkább valami hasznosabbra, minthogy az izmaimat feszengthessem.

2014. jún. 25. 22:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!