Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ki találta ki, hogy a magyar...

Ki találta ki, hogy a magyar csajok a legszebbek?

Figyelt kérdés
Talán készítettek valami nagy felmérést a világban, és az alapján állapították meg ? Szerintem ez hülyeség! Aki azt mondja hogy így van hozzon bizonyítékot!

2014. jún. 25. 10:56
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
85%

A szegedi lányok a legszebbek!

Én folyton ezt hallom, és nem a szegedi lányoktól... És még csak nem is mindig Szegeden..

Nyilván ez nem igaz, nem kicsit túlzás, bár igaz, hogy sok szép lány van. Fogalmam sincs ki találta ki amúgy, de aranyos gesztus :) És nem kis utalás arra, hogy sok itt a könnyűvérű csaj, és pláza cica :D

2014. jún. 26. 20:01
 22/26 A kérdező kommentje:
Vannak helyek ahol sok szép van, az tuti. De 100% sehol sincs.
2014. jún. 26. 20:43
 23/26 anonim ***** válasza:
75%
Persze, hogy nincs olyan, hogy valahol mindenki szép. Viszon nem mindegy, hogy 10 lányból 8 lány ronda, 2 átlagos, vagy 3 szép, 6 átlagos, 1 csúnya. Szerintem itt inkább a második felé hajlik a dolog, bár ez nyilván valahol egyéni ízlés kérdése is.
2014. jún. 26. 22:10
 24/26 anonim ***** válasza:
84%

Arány a lényeg. Mindenhol van szép lány, de ez arról szól, hogy hány főre mennyi jut. Az meg, hogy a legszebbek közül a magyar, az amerikai, a svéd, az orosz, az afrikai, thai stb. lány a legszebb, az már más kérdés, meg ízlés dolga is.

Én azt tudom, hogy itt durván versenyhejzet van, és nem győzök irigykedni a szebbnél szebb lányokra, egy rokonom viszont volt angliában és írországban is, és hát igencsak nyitott szemmel kell ott járni, hogy az ember lásson ott egy Helyi szép lányt, itt meg egy forgalmasabb úton egy rövid séta alatt azért jópár szembejön. De mondjuk ott a pasik sem valamik.. itthon sincs olyan húdesok Igazán jóképű pasi, de azért akad. :)

2014. jún. 26. 22:25
 25/26 A kérdező kommentje:
Azért Angliában is vannak, szerintem.
2014. jún. 27. 08:52
 26/26 anonim ***** válasza:
75%
Igen, 80%-ban a külföldiek ;)
2014. jún. 27. 11:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!