Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ki találta ki, hogy a magyar...

Ki találta ki, hogy a magyar csajok a legszebbek?

Figyelt kérdés
Talán készítettek valami nagy felmérést a világban, és az alapján állapították meg ? Szerintem ez hülyeség! Aki azt mondja hogy így van hozzon bizonyítékot!

2014. jún. 25. 10:56
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem nagyon sokan úgy gondolják, hogy a szláv(szlovák, cseh, szerbek, horvátok, szlovének) lányok a legszebbek. Főleg a lengyel nők híresek közülük:) A keleti szlávokról mondjuk megoszlanak a vélemények. (orosz, ukrán)

És mivel erősen keveredtünk a szláv népekkel, így minket is idesorolnak "szépségileg"

2014. jún. 25. 13:24
 12/26 A kérdező kommentje:
Én szerintem az Amcsi nők jók, de tök mindegy hogy ki milyen szármozású, de akkor is hülyeség akár melyik nép részről ezt kijelenteni, hogy az ottani nők a legszebbek, majd ha csinálnak felmérést elhiszem!
2014. jún. 25. 13:58
 13/26 anonim ***** válasza:
85%

Nem lehet egy EGÉSZ NÉP szép, csak sokan közülük.

A távolkeleti és dél amerikai lányokat tartja a legtöbb férfi szépnek.

De ha a magyarokról beszélünk, én ha kimegyek az utcára, 100 lányból, nőből (az 50 felettieket hanyagoljuk azért) kb. 20 igazán szépet látok, 30 átlagosan szépet, 30 átlagos, de nem csúnyát, 15 nem szépet, és 5 kifejezetten csúnyát. Ez elég jó arány azért, egyszóval azt akarom mondani, hogy páran kifejezetten szerencsések genetika terén, de a többiek nagy része is ad magára.

2014. jún. 25. 19:23
 14/26 anonim ***** válasza:
59%
Ezt a külföldiek szokták mondani, és állítólag nem a klasszikus értelemben a legszebbek, csak sokmindenre kaphatóak. Már, ha érted, mire gondolok...
2014. jún. 25. 19:37
 15/26 anonim ***** válasza:
67%

"Ki találta ki, hogy a magyar csajok a legszebbek?"

A magyar csajok... xd

2014. jún. 25. 19:59
 16/26 A kérdező kommentje:
Ok, szóval minden nép mondja ezt magukra, vagyis a nőikre.
2014. jún. 25. 20:54
 17/26 anonim ***** válasza:
73%
6-os, amikor elkezdtem olvasni a kommentedet, lemondóan legyintettem: valaki megint megelőzött. De az utolsó mondat nagyon helytálló!
2014. jún. 25. 21:17
 18/26 A kérdező kommentje:
Tök mindegy, tudjátok hogy ez az igazság, akármilyen hazaárulónak, stb-nek is hívtok.
2014. jún. 25. 21:27
 19/26 anonim ***** válasza:
53%
Tudod, mit, kérdező? Költözz ki Németországba. Két hét után végre látsz majd egy szép nőt, de arról is kiderül, hogy betelepült család sarja.
2014. jún. 26. 14:57
 20/26 A kérdező kommentje:
És te azt honnan tudod hogy Németországban rondák a nők ? Én nem mondtam hogy a magyar nők csúnyák, de túlzás azt mondani hogy ők a legszebbek, főként ilyen légből kapott dolgok alapján . . .
2014. jún. 26. 17:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!