Mi a éleményetek a magyar fesztiválokról?
Túl vannak sztárolva. A Volt-on párszor voltam már, de csak azért, mert olyan híres külföldi kedvenceim jöttek akiket egyébként nem láthattam volna máshol.
Amúgy meg drágák, a jegy is, a pia is, a kaja is. Jó buli, persze, de nekem ennyi pénzt nem ér. Inkább elmegyek 1000Ft-ért egy jó koncertre és este hazamegyek a saját ágyamba aludni, a saját kajámat enni, a saját piámat inni. Pedig amúgy szeretek bulizni, rengeteg koncertre járok, csak a pénzt sajnálom.
(Pár osztálytáram idén megy Szigetre. Megkérdeztem mennyiért, és leesett az állam. Én a barátaimmal annyi pénzért Görögországba megyek egy hétre. Túlzás nélkül.)
Én azt mondom, ha van pénzed menjél. Nagyon jó.
Sziget igaz, hogy baromi drága, de nekem életem egyik legjobb bulija volt, megérte a pénzét. Egész jó előadók szoktak lenni, de már csak a sziget-fílingért is megéri önmagában, ha szereted a sok, és sokfajta embert.:D
Az tény, hogy az élet ott nagyon drága, fél liter víz volt 350.
Drágák, de megéri.
Olyasféle szabadságot sehol máshol nem éreztem még, mint egy fesztiválon. Mindenki közvetlen, király a hangulat, random idegenek odajönnek beszélgetni, a Sziget meg aztán csúcs. A legjobb az összes közül. Nemzetközi az egész. A fellépők überkirályak, a hangulat felejthetetlen, az emberek mindig olyan boldognak tűnnek. Lehet, hogy csak részegek vagy betéptek, de az már részletkérdés. A Szigeten mindenki szeret mindenkit. De komolyan Idén is megyek, alig várom *-* A Volt sem rossz. Jók a zenék.
#5: Akkor ott összefutunk.:D
Egyébként egyetértek, azt a szabadságot amit pl. a Szigeten átérzel egy szimpla koncerten nem tapasztalsz.
Sosem voltam,nem is leszek,bár mehetnék egyre dolgozni,de be nem teszem a lábam ilyen helyre.Most eldöntöttem.
Iszonyúan taszít az egész,amit láttam belőle,tv-n keresztül,meg elmondások alapján.
Retek,tömeg,drog,pia,szutyok zene(EFOTT legalábbis),hangzavar,nekem ez nem kikapcsolódás,semmi nyugalom nincs benne.
Nyugtatóval lehet ellennék ott,pár napot.(munka)
Ha nem egy kBaszott fesztivál lenne,főleg hogy célközönség 20-on éves korosztály,akkor mennék,szerencsére akad más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!