Lányok! Ti hány évesen kezdtetek lábat gyantázni? Izgultatok előtte? Hogy tudattátok az anyukátokkal, hogy szeretnétek gyantázni?
12-13 évesen. Akkor még a forralós - leszűrős gyanta volt, le is égett a bőröm párszor.
Egyszerűen megkértem, hogy gyantázzon le. Nem kell túlbonyolítani.
Úgy 12évesen.Elég durva volt a lábam :D
Aztán epillátortól én kapartam a falat... mindent kipróbáltam,zenét hallgatni közbe,de a hangjától is a falra másztam.Vett anyukám a kérésemre hideg gyantát,és kipróbáltam,aztán 3hétig borotva,aztán gyantázok,hogy ne erősödjenek meg annyira a szőrszálak.Nem kell félni,vagy izgulni,sztem kevésbé fáj mint az epillátor. :) Csak a filmekben mutatják mindig azt h az egész városban hallják a kiabálását... :)
26 éves koromban kezdtem gyantáztatni. Addig borotvàltam. Kozmetikus barátnőm csinálja mert magamnak nagyon fáj.
Nekem nincs kinek elmondani.
15 éves koromig borotváltam, aztán vettem gyantamelegítőt meg patronokat és azóta azzal csinálom. Előtte persze megnéztem neten hogy kell normálisan, mert ha rosszul gyantázol vörös lesz az egész és fájni fog.
Anyukámnak nem mondtam, az én lábam, neki aztán mindegy hogy szőrtelenítem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!