Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ti nem szoktákok összekeverni...

Ti nem szoktákok összekeverni a harisnyát/térdfixet anyukátokkal, vagy a tesótokkal?

Figyelt kérdés
Mondjuk mosás után,amikor leszeditek a szárítóról. Van vmi megoldás,h ne keveredjenek?
2011. nov. 19. 00:35
 1/4 Shai-Hulud ***** válasza:
81%
Nem, soha. Nekem az anyukám máshogy néz ki, mint a tesóm, meg a harisnyám. Egész kicsi korom óta meg tudom különböztetni őket.
2011. nov. 19. 01:01
 2/4 harisnyababee ***** válasza:
Dehogynem,amig otthon laktam sűrűn megesett. Nem is annyira anyuval,mert neki krepp harisnyái voltak,viszont a hugival elég sokszor. Ami csak azért volt gáz,mert neki 2 számmal nagyobb a lába,ami megnyújtja a harisnyát pont annyira,h a sarokrésze nálam föntebb került,és elég hülyén nézett ki.. Igy ezek általában huginál kötöttek ki,én meg vehettem újat. Jah,és úgy sikerült megoldani,h vettem egy mosózsákot(direkt harisnyákhoz van) és abba gyüjtöttem a levetett harisnyákat,térdfixeket. Amikor a zsák megtelt,kiraktam a mosásba,és mondtam anyunak,h amik abban vannak egy helyre teregesse ki. Ez a módszer bevált. Próbáld ki te is,egy ilyen mosózsák kb 5-600Ft,és kajak praktikus,mert kiküszöböli a mosas közbeni baleseteket,mint pl beleakad vmi cipzárba, tépözárba, vagy a mosógép dobján lévő sorjába.
2011. nov. 19. 01:06
 3/4 anonim ***** válasza:

Nálunk merőben másképp néz ki a térdfix és anyu, meg tesó is...xD

Sem turmixgépben, sem kézi mixerrel nem szoktam keverni őket! :)

Anyukátokéval, tesódéival, tesótokéval...

Teljesen mást hordunk, nem, nem szoktuk összekeverni őket!:) Ha külön kilötykölöd őket magadnak, akkor biztos nem lesz keveredés..:)

2011. nov. 19. 01:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Mi külön mossuk a cucainkat. Igy nincs vita, ha valami összefog valamit (csak saját magam szidhatom), és az enyém-tiéd vita is elmarad. Ezen kívül, igy nem jár be senki a szobámba, és mossa ki, ami nem is volt koszos, és tanulunk is egy kis rendet és előre gondolkodást (pl hogy mit akarok hétvégén felvenni, az legyen kimosva időben)
2011. nov. 19. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!