Férfiak! Hogy viselitek amikor a párotok nincs a "toppon" külsőre? ( együtt élés alatt )
Értem pl arra amikor 2 gyantázás közötti időszak van. Most készülünk összeköltözni , nő léttemre elég szőrös típus vagyok, havonta járok gyantáztatni. De hogy viselik a férfiak amikor már elketd kinőlni de még nem jött el a gyanta ideje?
A ti párotok mindig tökéletes?
Scythian, te ezt írtad: "Nekem nem szőrös típus a feleségem."
Én viszont nagyon az vagyok. Tök jó, hogy a nő legyen csupasz, de a szőr sajnos visszanő, és el kell érnie bizonyos hosszúságot, hogy ki lehessen gyantázni.
Csinaltattam is a hónaljanom, 30 ezer egy alkalom azt anyagilag nem lehet birni hogy minden testreszt
!
Én elmentem végleges szőrtelenítésre. Végigcsináltam 1 alkalmat a hátamon, combomon, fenekemen. Azt hittem, alig élem túl, annyira fájdalmas volt. A gyantázás kismiska hozzá képest.
Az endokrinológusom tanácsára nem mentem másodikra, ugyanis a hormonjaim miatt vissza fog nőni, felesleges kidobni több százezret.
S, értsd meg, hogy nem mindenki olyan szerencsés, mint a feleséged.
Egy toleráns férj viszont sokat segít.
Értelmes pasit nem fog érdekelni a szőr. Szerencsére az én páromat sem érdekli hogy van-e fél centi szőröm vagy nincs. Teljesen mindegy, lényegtelen dolog, na meg teljesen természetes a szőr, akkor is ha épp nem divat.
De ha téged zavar akkor gyanta helyett használj epilátort, ahhoz nem kell megvárni hogy fél centi szőr nőjön, mert kiszedi a fél mm-t is.
Az én páromat sem érdekli a szőr, mondjuk nem annyira sötét a szőrzetem, de azért eléggé látszik két gyantázás között. Epilátort én speciel nem szeretem a lábamon, mert lassú, csak az intim részre használom. A lábamat gyantázom.
Végleges szőrtelenítésre egyrészt nem futja a minimálbérből, másrészt iszonyatosan félnék is tőle :D
Scythian:
akkor próbáld ki te is, meglátjuk te mennyire fogod élvezni, amikor kitépik a szőröd és mondjuk véletlenül vele megy a bőröd is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!