Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Férfiak! Hogy viselitek...

Férfiak! Hogy viselitek amikor a párotok nincs a "toppon" külsőre? ( együtt élés alatt )

Figyelt kérdés

Értem pl arra amikor 2 gyantázás közötti időszak van. Most készülünk összeköltözni , nő léttemre elég szőrös típus vagyok, havonta járok gyantáztatni. De hogy viselik a férfiak amikor már elketd kinőlni de még nem jött el a gyanta ideje?

A ti párotok mindig tökéletes?

2014. jún. 20. 14:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Scythian, te ezt írtad: "Nekem nem szőrös típus a feleségem."

Én viszont nagyon az vagyok. Tök jó, hogy a nő legyen csupasz, de a szőr sajnos visszanő, és el kell érnie bizonyos hosszúságot, hogy ki lehessen gyantázni.

2014. jún. 20. 15:25
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Csináljon végleges szőrtelenítést. Nem egy nagy valami. Anyám is fiatal korában csináltatott, csak akkor még nem lézerrel végezték.
2014. jún. 20. 15:26
 13/17 A kérdező kommentje:

Csinaltattam is a hónaljanom, 30 ezer egy alkalom azt anyagilag nem lehet birni hogy minden testreszt

!

2014. jún. 20. 15:41
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Én elmentem végleges szőrtelenítésre. Végigcsináltam 1 alkalmat a hátamon, combomon, fenekemen. Azt hittem, alig élem túl, annyira fájdalmas volt. A gyantázás kismiska hozzá képest.

Az endokrinológusom tanácsára nem mentem másodikra, ugyanis a hormonjaim miatt vissza fog nőni, felesleges kidobni több százezret.

S, értsd meg, hogy nem mindenki olyan szerencsés, mint a feleséged.

Egy toleráns férj viszont sokat segít.

2014. jún. 20. 15:45
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Értelmes pasit nem fog érdekelni a szőr. Szerencsére az én páromat sem érdekli hogy van-e fél centi szőröm vagy nincs. Teljesen mindegy, lényegtelen dolog, na meg teljesen természetes a szőr, akkor is ha épp nem divat.

De ha téged zavar akkor gyanta helyett használj epilátort, ahhoz nem kell megvárni hogy fél centi szőr nőjön, mert kiszedi a fél mm-t is.

2014. jún. 20. 16:15
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Az én páromat sem érdekli a szőr, mondjuk nem annyira sötét a szőrzetem, de azért eléggé látszik két gyantázás között. Epilátort én speciel nem szeretem a lábamon, mert lassú, csak az intim részre használom. A lábamat gyantázom.

Végleges szőrtelenítésre egyrészt nem futja a minimálbérből, másrészt iszonyatosan félnék is tőle :D

2014. jún. 20. 16:34
 17/17 anonim ***** válasza:

Scythian:

akkor próbáld ki te is, meglátjuk te mennyire fogod élvezni, amikor kitépik a szőröd és mondjuk véletlenül vele megy a bőröd is :)

2014. jún. 20. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!