Anyukák mennyire öltöztök divatosan? Vesztek fel pl miniszoknyát?
25 éves vagyok, van egy 4 éves gyerkőcöm. 168 cm vagyok és 55 kg.
Szoktam hordani miniszoknyát meg rövid nadrágot. Kaptam már beszólást,hogy anyukaként nem így kellene öltözködnöm.
Ti mit gondoltok erről?Szülés után zsákban kellene járnom?
Pl ilyeneket hordok, de nem ilyen kövesbe.
[link] (egy színű kék)
Nincs ezzel semmi baj, ha szép vagy, hordd nyugodtan :D A szoknya teljesen jó, a nadrág sem p.csagatya, szóval nem tudom, miért szólnak be. Nem vagy ribis ilyen cuccokban, lehet, hogy mások irigyek, hogy szép alakod van szülés után is, mert azért valljuk be őszintén, nem tudja ám mindenki megtartani az alakját.
Sokan elhanyagolják magukat a szülés után, pedig az, hogy valakinek gyereke van, nem egyenlő azzal, hogy egyből eligénytelenedjen (van ilyen szó?).
Nekem nincs gyerekem, de az egyik barátnőmnek van 3 is. Egy 4 éves fiúcska, meg két ikerlány, akik másfél évesek. Mégsem néz ki úgy az anyuka, mint egy hajléktalan...
A divatosan nem feltétlenül miniszoknyát jelent...
Egyébként lehet ezt ízlésesen is, és anélkül. Ha a minidet mély dekoltázst mutató felsővel veszed fel, akkor akár anya vagy, akár nem, akár 25, akár 15, közönséges hatást kelt.
Engem ez a téma mindig kiakaszt! :D
Sokan az anya öltözködési stílusában mérik azt, hogy jó anya-e vagy sem. Attól még, hogy valaki megmutatja a combját, mert ezt engedi az alakja, még lehet fantasztikusan jó anya, és egy nadrágkosztümöt viselő nő is lehet pocsék szülő. Nekem sógornőm szokott beszólogatni! :( "Nem túl rövid ez a szoknya?" "Hú de extravagáns!!! ez a rövidnadrág!" (combközépig érő, és a zseb vonalában van 5 kicsi strasszkő) Most hétvégén éppen azért szekált, mert egy nyitott hátú felsőt viseltem. Na ezen már kiakadtam, és visszaszóltam neki, hogy attól, hogy anyává váltam, ÉN még megmaradtam nőnek! A melegítőt meghagyom a futáshoz! (ő még a hivatalos ügyeit is melegítőben intézi!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!