Hogy tudnék divatosan öltözni ha nincs pénzem divatos ruhákra? L
Minek akarsz divatosan öltözni? Úgy öltözz ahogy neked tetszik és jól is áll, mert a most divatos cuccok nagy része pont olyan ami alig áll valakinek jól, úgy meg semmi értelme hordani.
Egyébként ha kevés a pénzed vásárolj turiban, kínaiban, piacon, neten...
Keress a neten ruhacsomagokat sokszor uj is van bennük csak szabadulni akarnak a sok osszegyult holmijuktol en mar sok ilyet vettem.
Olxen nezelodj
turkáló!
de vannak boltok a városban ahol leselejtezett H&M stb ruhák vannak. selejt alatt értsd leszakadt a gombja meg ilyesmi. amit otthon simán megjavíthatsz. és ráadásul még nem hordta előtted senki.
ezenkívül outletek is vannak.
szóval a lehetőségeid határtalanok. :D (persze 0 Ftból nem mész sokra, de 5000 Ftból már 3-4 rucit vehetsz :D)
Turkáló!Vagy ha tudsz varrni szedjél szét kinőtt vagy már rossz ruhákat.Én tök jó rucikat szoktam csinálni.Pl egy pöttyös ruhából csináltam egy tök jó szoknyát!Vagy kérd meg egy ismerősödet,biztos van egy jól varró ismerősöd!
Sok szerencsét :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!