Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek nagyon gáz, ha...

Szerintetek nagyon gáz, ha egy lány nem borotválja a hónalját?

Figyelt kérdés
A lányom 18 éves és nem hajlandó leszedni,annyira ragaszkodik hozzá,hogy ott legyen a szőr neki. Nem tudom meggyőzni,hogy nem valami szép,izzad tőle még jobban. Neki úgy tetszik,ha ott van,mert úgy természetes. Biztos nagyon fura kérdés,nem tudom,még van-e ilyen a mai világban rajta kívül.
2014. jún. 17. 14:45
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek.Most megyek a buszhoz.
2014. jún. 17. 16:13
 12/16 anonim ***** válasza:
18 éves könyörgöm...lehet vásárolgatnak vagy hasonló...
2014. jún. 17. 17:12
 13/16 anonim ***** válasza:

fúúúúúj!

miért ilyen igénytelen?

am én nem borotválnám, hanem gyanta inkább. kozmetikus megoldja.

2014. jún. 17. 17:52
 14/16 A kérdező kommentje:
Hazaértünk.Összetalálkoztam vele,fiúval volt.Hétvégén szerette volna elmondani,de szerencsére nem haragszik rám és örülök,hogy megértő volt,amiért aggódtam érte (lemerült a telefonja,ezért nem értem el).Az egyik osztálytársával szerelem alakult ki köztük. Nem zavarja a fiút sem,így nem piszkálom vele többet,hogy szedje le,ha nem szeretné. Örülök egyébként,hogy így egymásra találtak,mert rendes srác,bár meglepődtem,azt hittem,nem érdeklik még a fiúk. Köszönöm mindenkinek,szerencsére nincs semmi baj,feleslegesen kezdtem aggódni ennyire.
2014. jún. 17. 18:24
 15/16 anonim válasza:
Bocsánat, hogy rád hoztam a frászt, nem akartalak idegesíteni! Örülök, hogy ennyire jól alakult minden! :)
2014. jún. 18. 22:56
 16/16 A kérdező kommentje:
Semmi gond. Legalább kiderült volna valószínűleg,ha valami baj van,bántják esetleg az iskolában vagy még borzasztóbb. Rosszabb lett volna,ha baj van és nem derül ki. Szerencsére még nagy dologban soha nem hazudott nekem,nem lett volna jó,ha kiderül,hogy most kezdte el. Komolyan elkezdtem érte aggódni. Sokan mondják a környezetemben,hogy nem szabad ennyire félteni a gyerekemet,de már nem tudok kibújni a bőrömből. Szép napot Neked!
2014. jún. 19. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!