Szerintetek az normális, ha egy 11 éves lány már borotválja kezét, lábát? Vagy, ha nem, hány éves kortól normális?
A karodat nem kellene borotválni, olyan szőrös leszel, mint egy majom. A lábadat sem kellene feltétlenül, legalábbis én 15 évesen kezdtem el szőrteleníteni a lábamat. Előtte még gyerek voltam, ahogy a többiek is.
31N
Nekem 11 éves korom körül hormonproblémáim lettek, olyan hosszú, vastag és sötét szálú szőr nőtt a karomon és a lábamon, hogy az nagyon durva volt. Messze nem fiúztam még, de tesiórán mégiscsak cikinek éreztem, hogy a többi lányon ilyen kis pihécskék vannak, rajtam meg esőerdő.
Én a gyantázást választottam, később az epilálást, mert tartósabb az eredmény és ezek nem erősítik a szőrt. Úgyhogy ha már mindenképpen szőrteleníteni akar az illető lány, akkor gyanta vagy epilátor, de semmiképpen se borotva!
ezen az oldalon egyre jobban megy le a korhatár....
komoly 11évesen ilyenekkel törődsz??
mekkora fertő már a világ hogy emiatt veszítesz az önbizalmadból és érzed magad szarul.
16/F
A kezedet semmikép ne borotváld, mert nagyon meg fog erősödni a szőr! De pl. a kezeden ki is szőkítheted a szőrt.
A lábadon borotváld ha téged zavar, de ne gyakran, vagy epilálhatod is. Igaz az elsőre fáj, de meg lehet szokni.
7
nem oltogatlak, ha ezt is támadásnak veszed akkor tényleg nagyon alacsonyan van az önértékelésed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!