Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek nagyon gáz, ha...

Szerintetek nagyon gáz, ha egy lány nem borotválja a hónalját?

Figyelt kérdés
A lányom 18 éves és nem hajlandó leszedni,annyira ragaszkodik hozzá,hogy ott legyen a szőr neki. Nem tudom meggyőzni,hogy nem valami szép,izzad tőle még jobban. Neki úgy tetszik,ha ott van,mert úgy természetes. Biztos nagyon fura kérdés,nem tudom,még van-e ilyen a mai világban rajta kívül.
2014. jún. 17. 14:45
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
33%
Elég gáz, manapság minden lány ad a higiéniára, a hónalj szőr is a higiéniához tartozik. Mikor alszik, akkor szedd le neki.
2014. jún. 17. 14:52
 2/16 anonim ***** válasza:
Hála az égnek semmi közöm nincs mások hónaljához. Tőlem legyen szőrös, én magamon nem szeretem, ha ő szereti és tetszik neki, áldásom rá.
2014. jún. 17. 14:57
 3/16 anonim válasza:
Vannak lányok, nők, akik szerint így természetes, azért nő, hogy ott legyen. Igazából egészségügyi kár elvileg (ha rendesen tisztálkodik, stb) nem származik belőle, ha szőrös, legfeljebb esztétikai kérdés. A lábát se szőrteleníti, vagy csak a hónalját? Mivel a mai világban szokatlan a hozzáállása, ezért meg merem kérdezni: nem lehet, hogy lelki oka van, és direkt "csúfítja" el magát? Nem akarok vészmadár lenni, és tragédiát látni minden "természetes külsőt" éltető nő mögött, hiszen lehet, hogy neki valóban csak így tetszik, és semmi több.
2014. jún. 17. 15:07
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez megnyugtat akkor még vannak rajta kívül is. Egyik osztálytársam ugyanennyi idős, és sem a hónalját, sem a lábát nem szőrteleníti...
2014. jún. 17. 15:36
 5/16 A kérdező kommentje:
A lábát borotválja. Nem tudok róla,hogy lelki baja lenne. Bár ha szóba hozom,nekem támad gyakorlatilag. Talán valamit titkolhat? Bántják az iskolában,vagy még rosszabb,ami most eszembe jutott. Jézusom!!! Fiúkról hallani nem akar egyáltalán. Eddig megnyugodtam,hogy fontosabb neki a tanulás. Most 11-es,még nincs itthon. De azt hiszem,alaposan el kell vele beszélgetnem,rákérdezni konkrétan,amire gondolok. Remélem,nem igazolódik be,mert akkor sürgősen orvosra van szükség.
2014. jún. 17. 15:36
 6/16 A kérdező kommentje:
Azt mondta barátnőjéhez megy,de már nem vagyok benne biztos. Lehet,hogy egész máshol van. A telefonja ki van kapcsolva. Pont reggel hoztam szóba megint ezt a dolgot. Nagyon aggódok mostmár. Jövőre érettségizik,tovább is szeretne tanulni,csak nem lesz semmi baj.
2014. jún. 17. 15:45
 7/16 A kérdező kommentje:
Nem bírom tovább,felülök a buszra,megnézem,hogy tényleg annál a barátnőjénél van-e,aki mondott. Ha nem,akkor ideges leszek nagyon,hogy beigazolódik a félelmem,miszerint talán erőszak áldozata. Továbbra sem érem el telefonon.Nagyon el vagyok keseredve,hogy nagy baj van.
2014. jún. 17. 15:58
 8/16 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy azért nem szedi le, hogy téged idegesítsen? Mert ha így van, úgy látszik, nagyon ügyes.

Szerintem hagyd élni...

2014. jún. 17. 16:04
 9/16 A kérdező kommentje:
Ha kiderül,hogy valami baj van és ebben az esetben,hogy mi az,akkor köszi,Nentori. Lehet,hogy ez mögött a szorgalmas lány mögött egész más valaki van,mint amilyennek hittem őt. Eddig is tudtam,hogy kilóg nagyon a sorból,de azt hittem,előnyére válik majd. Mostmár nem vagyok benne biztos. Ha valami baj van,ki tudja,mióta hazudozik. Mostmár a bizonyítványára is roppant kíváncsi vagyok,előtte volt évzárón,mielőtt ment a barátnőjéhez,nem jött közben haza. Ha rontott,biztos,hogy baj van.
2014. jún. 17. 16:10
 10/16 A kérdező kommentje:
Nem piszkálom vele többet,csak ne legyen semmi baj. Nagyon kétségbe vagyok esve.
2014. jún. 17. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!