Hogy lehet célzottan popsiról fogyni?
A fenekem és a combom nagyon nagyon vastag. Próbáltam fogyókúrákat de csak a mellem ment le, meg már kilátszottak a bordáim is, mert a hasamon soha nem volt felesleg..
Tudom hogy nehéz célzottan fogyni, de mégis nincs valami lehetőség? Nagyon zavar, és aránytalan a testem többi részéhez képest.
NEM LEHET CÉLZOTTAN FOGYNI!!!
ez genetika, hogy ki hova hízik először, honnan fogy le utoljára
ha kilátszottak a bordáid, akkor az azt jelenti, hogy izomtalan vagy! tessék egy rendes étrendet összeállítani, és sportolni hozzá! nem összevissza csinálni mindent!
Még mindig nincs olyan, hogy célzott fogyás. Ha fogysz, mindenhonnan fogysz.
Egészséges kaják, sok víz, kocogás vagy aerobik. Egyik ismerősöm Bíró Icára nyomja :D
Sürgős? Akkor zsírleszívás!
A fogyás egy jól felépített étrend és edzés mellett következik be. Tetejében te nehezen is fogsz fogyni, mert ez nem nagy fölösleg.
Izmosodni, formásodni tudsz, de az is idő.
Szóval ha legközelebb megint kitalálod, hogy szép segget akarsz növeszteni, mert a meglévő nem jó, akkor kicsit előbb kell nekiállni a dolgoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!