Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lehetek úgy is szép ha fiús...

Lehetek úgy is szép ha fiús arcom van? 16/L (lent)

Figyelt kérdés
Nagy szemem,de állítólag mindig olyan szigorú a nézésem,picit vastag szám,kicsit vastagabb szemöldököm(azért nem szedetem ki,mert már sok kozmetikusnál voltam,de még rosszabb,mert nem egyformán van kiszedve,úgy értem az arcom végénél szinte nincs,a szememnél meg ahhoz képest sok,és valahogy nem áll jól),nagy,markáns orrom van.

2014. jún. 12. 09:08
 1/7 anonim ***** válasza:
fotó?
2014. jún. 12. 09:25
 2/7 anonim válasza:
Tranzisztor
2014. jún. 12. 09:31
 3/7 Nisa ***** válasza:
100%
A nagy szem,meg a vastagabb ajkak máris egy-egy nagy plusz!Az arc többi részét sminkkel lehet korrigálni(árnyékolás,kiemelés).Úgyhogy igen,lehetsz szép!:)
2014. jún. 12. 10:28
 4/7 anonim ***** válasza:

ezt így most hogyan??

légyszi mutass képet, és akkor tudunk véleményt mondani! :)

2014. jún. 12. 10:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Ezzel nem sokra megyünk, mutass képet (privátban is elküldheted). A leírás alapján nem gondolnám, hogy fiús arcod van, ismerek olyan lányt, akinek a leírás illik az arcára kb és egyáltalán nem férfias.
2014. jún. 12. 11:15
 6/7 anonim ***** válasza:
A leírás alapján gyönyörű meg ronda is lehetsz, szóval ennyiből ne várd, hogy megmondjuk.
2014. jún. 12. 14:21
 7/7 anonim válasza:

Hahó, :)

Divattervezőnek tanulok, úgyhogy értek akkoz, ki hogyan lehet szebb, ki hogyan jelenhetne meg előnyösebben.

Ha gondolod, küld egy fotót, nagyon szívesen segítek neked!

Szép napot

Üdv.: P.

2014. jún. 13. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!