Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szemüvegben is szép lehetek?

Szemüvegben is szép lehetek?

Figyelt kérdés
Utálok szemüveges lenni, de tekintve, hogy nem látok nélküle muszáj hordanom. Olyan nagy szemeim vannak és úgy érzem, hogy sokkal szebb lennék nélküle. Frusztrál és csúnyának érzem magam. Kérlek nyugtassatok meg, hogy szép vagyok szemüveggel is! :(

2014. márc. 12. 17:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Kontaktlencse?:) 8000 ft félévente. Én 1 évig bírtam szemüvegben.
2014. márc. 12. 18:03
 2/6 anonim ***** válasza:
nagy szemekkel szerintem szép lehetnél szemüvegben...de kép segítene! am én is szemüveges vagyok és csak szólok h a kontaklencse elégge drága lenne
2014. márc. 12. 18:13
 3/6 anonim válasza:

Nem köll ilyen szívbajosnak lenni!

Valami szép, vagány, jó álló szemüveget tégy fel, oszt kész!

Minek ezt túl bonyolítani?

2014. márc. 12. 18:16
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm :) most már sokkal szebbnek érzem magam! :D a szüleim nem egyeznek bele a kontaktlencsébe úgyhogy az nem játszik.
2014. márc. 12. 18:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha nem sötét, vastag keretes szemüveged van, akkor lehetsz benne szép.
2014. márc. 13. 07:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Soha nem értettem azokat, akik kontaktlencsét hordanak, amikor szemüvegben is járhatnának. A szemüveg tök jó kiegészítő, szóval örülj neki, hogy a stílusodat a szemüvegeddel is kinyilváníthatod.
2014. márc. 13. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!