Csak a hajad...mert természetes és egészséges!
Ezt az undorító bamba fejet mint a 2.képen..kérlek hagyd el! Nem menő ez a kacsa száj!!!
Meg amúgy is,hány éves vagy 12?
Komolyan megijedtem, na nem azért mert csúnya vagy, hanem mert ilyen fura fejet vágsz, amit nem tudok mire vélni. Se nem mosoly, se nem... nem tudom... tényleg mi akar ez lenni?
Amúgy még nagyon gyerek vagy, átlagos, szép hajjal.
Mi ez a fej?! :DD Lesokalltam:D Én reggel szoktam ilyen fejet vágni, mikor meglátom magam a tükörben xD:P Miért kell ilyen idióta, bamba fejet vágni?! Egy mosolygós, bájosabb kép sokkal jobb lett volna. És biztos neked is jobban állna egy mosoly, mint ez a "valami".
A hajad tényleg gyönyörű*.* Nagyon szép a színe.
Am meg egy átlagos kislány vagy.
Uhh, te ilyenkor azt hiszed, klassz, szexi, buja fejet vágsz...? Nagyon nem, ez csak szánalmas és röhejes. Anyukádék nem mondogatják, hogy ha arcokat vágsz, egyszer úgy maradsz...? Vagy épp hogy ez történt és azért vagy ilyen? :D
Azt leszámítva, hogy debil a képed, szép vagy. Pár év múlva, ha kinövöd a pózolást, egy kis sminkel jó csaj lesz belőled tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!