11/20 anonim válasza:
átlagos, a bőröd kicsit pattanásos, de azt majd kinövöd, viszont a grimaszokat felejtsd el!!!
12/20 anonim válasza:
Ha nem grimaszolnál, sokkal szebb lennél, viszont az nagyon jó, hogy nem egy agyonsminkelt mű cicababa vagy!
13/20 anonim válasza:
Ezeken a képeken elég csúnyának tűnsz. Talán ha normális fejeket vágnál, jobb lenne. De a hajad az szép.
14/20 anonim válasza:
Minek tesznek fel ilyen kérdéseket csakmeggyet mondhatok mindenki csúnya
15/20 anonim válasza:
Átlag vagy...
Ne grimaszolj és ne csücsöritsd a szád,mint a mai napi unalmas tinik a face frofiljukon,mert nem állj jól neked !!
Inkább mosolyogj tiszta szívből ;)
16/20 anonim válasza:
15. válaszoló vagyok és még hozzá tenném,hogy ne fesd a szemed,mert nem áll jól..különben is kicsi vagy te még ehez
15/L
17/20 anonim válasza:
1. Képen miért tartod lefelé a fejed? Es miért tartod olyan furán a szadat? A hajad itt sztem majdnem jo.
2. Képen megint lefelé tartod a fejed... De minek??? A hajad borzalmas es megint furán tartod a szadat.
3. Képen jo a hajad. Sőt FANTASZTIKUS! Nos itt nem latom az arcod, szóval a fejtartasrol meg a szajtartasrol nem tudok mit mondani...
18/20 anonim válasza:
Szerintem ronda vagy, mint a segg.
20/20 anonim válasza:
Hanyinger bunronda szottyadt nyanya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!