Lehetek jó nő attól még, hogy nincsenek szép lábaim?
Figyelt kérdés
Elég szerencsétlen vagyok, mert a lábaimon kívül minden jó rajtam, legalábbis én elégedett vagyok. Deréktól felfelé tökéletesnek tartom magam. A lábaim viszont szörnyűek, már kicsi gyerekkoromban is feltűnt és utáltam. Tényleg megtettem mindent, hogy kihozzam belőle a legjobbat. 10 éve figyelek az étkezésemre és rendszeresen sportolok, most már viszont kezdem felfogni, hogy nem lesz jobb, mert hiába vagyok vékony és formás, van amin nem változtathatok. (rövidek a lábaim,vastag a térdem) Viszont iszonyatosan szégyellem, főleg a fiúk előtt. Állandóan azt hallom, hogy össze-vissza dicsérik a hosszú lábú lányokat, meg a mini szoknyás csajokat nézegetik, én meg azt nem merek felvenni, bár szeretnék. Szóval nagyon fontos a jó láb, vagy csak én hiszem azt?2013. okt. 31. 18:28
1/2 anonim válasza:
Túlreagálod. Örülj hogy minden más szép ami rajtad van. Mit gondoljon az, aki teljes egészében csúnya?
Egyébként én is így voltam a vastag bokámmal + vastag formátlan vádliaimmal(pedig nem vagyok dagadt). Aztán egy pasi megdicsérte, hát először kiakadtam mert azt hittem rosszból mondja, aztán rájöttem hogy tényleg nem olyan vészesek, mint hittem évekig.
Fekete harisnyában és magassarkúban, meg egész vékonynak tűnik. Próbáld megszeretni!
Amúgy sem mindenki tökéletes!
Ez pont neked való, nevess egyet!
2/2 anonim válasza:
Nekem sincsenek hosszú lábaim, viszont vékonyak. Én simán hordok miniszoknyát és kaptam már elismerő pillantásokat, bókokat, úgyhogy a miniszoknya nem csak a 170+ centis nőknek készül ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!