Hogyan tudnék meghízni?
sziasztok. picit vékonynak érzem,szeretnék egy kis súlyt felszedni,utána egy picit rádolgozni.
először is természetesen szeretném megoldani,de hiába eszek,és keveset mozgok valahogy nem sikerül :S
Tablettákat milyeneket ajánlottok?
16/F
nekem a szálkásodás nem akadály,capoeirázok,de túlsúlyos se lehetek oda könnyű ember kell...
csoki:napi 3 tábla az sima ügy,inni 3-4L-t iszok...nem kólát... :/
egyél sokszor sokat:)
Este közvetlen lefekvés előtt,aztán esti tv nézés közben 1 tábla csoki..ettől nem lehet ne hízni:D
irigyellek...
Ne izgulj,még fiatal vagy,majd az évek során erősödni fogsz még.Amúgy 15-16 évesen én is nagyon sovány voltam,piszkáltak is vele rendszeresen.Most 18 vagyok és 10kg híztam a nyáron,ami azóta se menet le,igaz nem is bánom.De az akkori ruháimat nem tudom felvenni,főleg a nacikat,nem érnek be:)
Próbálj meg többet enni,többször,és keveset mozogni.
Szia nekem is ugyanez a bajom:D nádszál vagyok bármenynit eszek nem tudok felhízni! Aztán ajánlotak nekem B vitamint, most B komplex nevü tabit szedek ( [link] ) ettől nagyobb lesz az étvágyad és nem feleslegesen fogsz enni, hanem ettől rádfognak menni azok a kilok! én 3 kilot hiztam töle,de még mindig szedem:D remélem segithettem
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!