Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék meghízni?

Hogyan tudnék meghízni?

Figyelt kérdés

sziasztok. picit vékonynak érzem,szeretnék egy kis súlyt felszedni,utána egy picit rádolgozni.

először is természetesen szeretném megoldani,de hiába eszek,és keveset mozgok valahogy nem sikerül :S

Tablettákat milyeneket ajánlottok?

16/F

2010. jan. 2. 16:02
 1/7 anonim ***** válasza:
ajánlani tudom a csokiszökőkutat kekszel :D 100%, hogy meghízol, valamint egyél jó sokat és gyakran, nassolj és közben sportolj, izmosodj :D bárcsak nekem is ilyen problémám volna :( nekem fogyni kéne XD az nehezebb :D
2010. jan. 2. 16:08
 2/7 A kérdező kommentje:

nekem a szálkásodás nem akadály,capoeirázok,de túlsúlyos se lehetek oda könnyű ember kell...

csoki:napi 3 tábla az sima ügy,inni 3-4L-t iszok...nem kólát... :/

2010. jan. 2. 16:48
 3/7 anonim ***** válasza:

egyél sokszor sokat:)

Este közvetlen lefekvés előtt,aztán esti tv nézés közben 1 tábla csoki..ettől nem lehet ne hízni:D

irigyellek...

2010. jan. 2. 17:39
 4/7 anonim válasza:
Szia.Nekem 25 évig volt ilyen problémám,állandoan azzal piszkáltak hogy anorexiás vagyok.Pedig ettem mint a disznó.Aztán szép lassan rakodtak rám a kilok.Most 10 kg-val vagyok több mint egy éve.Ne foglakozz a sulyoddal,majd jönnek azok a kilok,és egyébként is még fejlődni fogsz,még változhat a sulyod is.
2010. jan. 2. 18:05
 5/7 anonim ***** válasza:

Ne izgulj,még fiatal vagy,majd az évek során erősödni fogsz még.Amúgy 15-16 évesen én is nagyon sovány voltam,piszkáltak is vele rendszeresen.Most 18 vagyok és 10kg híztam a nyáron,ami azóta se menet le,igaz nem is bánom.De az akkori ruháimat nem tudom felvenni,főleg a nacikat,nem érnek be:)

Próbálj meg többet enni,többször,és keveset mozogni.

2010. jan. 2. 18:42
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia nekem is ugyanez a bajom:D nádszál vagyok bármenynit eszek nem tudok felhízni! Aztán ajánlotak nekem B vitamint, most B komplex nevü tabit szedek ( [link] ) ettől nagyobb lesz az étvágyad és nem feleslegesen fogsz enni, hanem ettől rádfognak menni azok a kilok! én 3 kilot hiztam töle,de még mindig szedem:D remélem segithettem

15/F

2010. jan. 2. 20:21
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2010. jan. 2. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!