Nem tudok meghízni! Tényleg olyan vészes ha 17 évesen 56 kiló vok (fiú)? Mert mindenhol azt hallom milyen gebe vok
1 évvel ezelőtt kb 174 centi és 55 kiló voltam.
Most kb. 180 centi és 56 kiló vok.
1 kilót híztam pedig nőttem és mivel egész nyáron fizikai munkát végeztem erősödtem szélesedtem.
Lehet ezzel kezdeni vmit?
Ez ilyen öröklött dolog lehet, ha rendesen eszel de nem hízol. Akkor nem nagyon tudsz mit tenni.
Öcsém is 17 éves, 170 cm és 47 kg. Női méret...de így is ő a csajok kedvence:D
Nekem is öcsém hasonló alkatú, 20 éves, 180 centi, és ő sincs 60 kiló. Rá is tapadnak a csajok :D Nincs ezzel gáz, bár nekem jobban bejönnek a "húsosabb" pasik. Van egy ismerősöm, ő is ilyen vékony volt, de mostanra tök nagyra gyúrta magát, nem tudom, hogyan csinálta. Talán a rendszeres sporttal lehet egy picit változtatni. Régen én minden nap minimum 2 órát edzettem, ezért sokkal többet is ettem, és hát izmosabb is voltam, de én sosem lettem olyan fiúsan izmos, mint egyes lány csapattársaim. Szóval bizonyára vannak olyan adottságok az alkatban, amiken nem lehet változtatni.
De ezek csak a tapasztalataim, nem vagyok hozzáértő.
(22/L)
Köszönöm a válaszokat.
Az igazat megvallva ha nem is rendszeresen de folyamatosan sportolok.
Rengeteg mindent csináltam a tenisztől kezdve a kajakon keresztül a kosárlabdáig mindent.
És erőnlétileg nincs problémám mert bár nem látszik nagyon szállkás vok és 60-65 kilót is kinyomok feke és 80 kilós emberkék se nyomnak le szkanderben.
Engem csak az zavar hogy bárki meglát és egyből: "hű de vékony még a szél is elfújja, stbstb..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!