Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan gyantázzam a lábam,...

Hogyan gyantázzam a lábam, hogy kiszedje mindenhol rendesen a szőrt?

Figyelt kérdés

Hideggyanta: két kezemben dörzsölöm, lehúzom, felragasztom, ellentétesen hirtelen letépem. Így csinálom, és mégse szedi ki mindenhol, és olyan idegesítő, hogy utána még át kell mennem rajta borotvával. mit csinálok rosszul?

Nem olyan erős, de nem is gyenge a szőr, átlagos, és nem rövid, mikor gyantázom, mégis marad.

2011. júl. 15. 18:10
 1/3 skarma ***** válasza:
Szerintem menj kozmetikushoz, ő rendesen le tudja szedni, tudod, hogy a szőr növekedését is figyelembe veszi. otthon magadnak túl nehéz és általában fájdalmasabb is
2011. júl. 15. 18:17
 2/3 anonim ***** válasza:

magadnak elég nehéz tökéletesen megcsinálni, de azt vedd figyelembe leginkább hogy vízszintesen húzd vissza gyorsan s ne felfela.

amúgy szerintem nem vagy evvel egyedül, mivel én kozmetikusnál is voltam mégis maradt pár szőrszál ezt simán húzd ki szemöldökcsipesszel .:)

2011. júl. 15. 19:49
 3/3 anonim ***** válasza:
fontos hogy próbáld párhuzamosan húzni,mert sokat számít!ha kicsit is függőleges,akkor nem szedi le,meg fontos az is hogy (tényleg nagyon)határozott mozdulattal húzd..:)
2011. júl. 15. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!