Szerintetek vastagok a combjaim és nagy a fenekem?
Figyelt kérdés
Tornázom rendszeresen, barátom és szerintem is jól nézek ki, de kaptam már meg más fiúktól, hogy szebb lennék vékonyabban. Nem tudom velem van-e a baj vagy velük?
162 cm magas vagyok és 50kg.
2014. jún. 10. 17:53
11/30 anonim válasza:
Miért kell hazudni? Nem akarok bunkó lenni de tuti biztos hogy nem vagy 50 kiló. :D Én még alacsonyabb is vagyok mint te, és 55 kilósan fele akkora se voltam mint te. 158 centihez 50 kilóval kb ilyen az alakom: [link]
12/30 A kérdező kommentje:
Jó-Jó te győztél, 60kg vagyok, csak olyan soknak tűnik. :/
Szerinted gázul nézek ki? Kb 2 naponta tornázom, meg elmegyek futni, de mondjuk nem csak salátán élek, édesszájú is vagyok. Mondjuk narancsbőröm nincs szerencsére.
2014. jún. 10. 21:38
13/30 anonim válasza:
Én is csodálkoztam rajta. Én is 162 cm vagyok és 58 kg-san nézek ki így mint te. Nem vastag a lábad. Átlagos. De vékony sem.
14/30 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva, amikor 14 évesen épp hogy 45kg voltam, akkor is kaptam oltást, hogy milyen gebe vagyok. Nem tudom más járt-e így? Mondjuk sok pozitív visszajelzést kapok, csak az a nagy hibám, hogy nagyon hiú vagyok. Közben az eszem tudja, hogy nem fontos, ha van akinek nem tetszem, mert mindenkinek más az ízlése (szerencsére). A barátomnak meg én vagyok az álomnő. Ezt ő mondta így nekem.
2014. jún. 10. 23:11
15/30 anonim válasza:
én izmos erős lábakat látok...van akinek ez jön be, van akinek inkább a nyúlánkabb/törékenyebb alkat
-sztem az a kérdés, h kinek akarsz megfelelni? ha vastagnak találod, akkor hajrá - járj el futni, nem olyan nehéz ledobni pár kilót
16/30 anonim válasza:
45 kilósan jobban tetszettél volna...ezzel a külsővel engem nem hódítanál meg.
17/30 anonim válasza:
szerintem pedig rohadt jól nézel ki:Dén büszke lennék az alakomra a helyedben:)
18/30 anonim válasza:
Vastag a combod, de izmos is, szóval szép. A feneked is méretes, de így az is olysn kis hegyesnek tűnik, nem plötyi, a hasad meg lapos... nem vagy karcsú, de nincs mit szégyellned, jól nézel ki.
19/30 anonim válasza:
A fenekedre rá lehetne ülni kicsi lány!!!!
20/30 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó az alakod, a feneked, meg a combod is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!