Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek vastagok a combjai...

Szerintetek vastagok a combjaim és nagy a fenekem?

Figyelt kérdés

Tornázom rendszeresen, barátom és szerintem is jól nézek ki, de kaptam már meg más fiúktól, hogy szebb lennék vékonyabban. Nem tudom velem van-e a baj vagy velük?

162 cm magas vagyok és 50kg.

[link]

2014. jún. 10. 17:53
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%

ebből a képből a feneked egyáltalán nem látszódik...

a combod szerintem nem rossz, nem vastag.

2014. jún. 10. 17:56
 2/30 anonim ***** válasza:
100%
Elsőnél a pont. Kiegészíteném azzal, h a combod sem látszik teljesen. Ez alapján a kép alapján nehéz normális véleményt alkotni. Dobj fel másikat, többet róluk, kevesebb ruhában.
2014. jún. 10. 17:58
 3/30 anonim ***** válasza:
Nem sok állapítható meg a képből. Egyébként a magasságod és a súlyod jónak tűnik persze ez attól is függ hogyan oszlik el rajtad az az 50 kg. Amit látok az az, hogy teljesen átlagos testalkatod van. Ha te jól érzed magad így és a barátodnak is tetszel akkor ne akarj piszka lábú lány lenni mert az egyszerűen nevetséges.:D Mások véleményével meg miért foglalkozol ha van barátod?
2014. jún. 10. 18:14
 4/30 anonim ***** válasza:
Unokatesomnak pontosan ilyen alkata van :) sztm jól áll neki biztosan neked is a feneked pedig tényleg egyáltalán nem látszik ezen a képen!
2014. jún. 10. 18:23
 5/30 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, talán ezen jobban látszik.

[link]

2014. jún. 10. 18:30
 6/30 pinkpancser ***** válasza:
Ízlés dolga, hogy kinek tetszik és kinek nem. Nekem például tetszik :)
2014. jún. 10. 18:52
 7/30 anonim ***** válasza:
Ez tényleg ízlés kérdése. Én magamon túl vastagnak látom, hogy ilyesmi a combom, de máson kevésbé..:D
2014. jún. 10. 20:14
 8/30 anonim ***** válasza:
hogy nézhetsz ki 50 kilóval ilyen jól?:D én rohadt csontos voltam pont ezzel a magassággal.most 60 kilósan kezdem megközelíteni a te testalkatodhoz közeli formát:D
2014. jún. 10. 20:21
 9/30 A kérdező kommentje:
8: nem vagyok magas, nincsenek szép, hosszú lábaim. Voltam vékonyabb is, olyan 42kg.
2014. jún. 10. 20:27
 10/30 anonim ***** válasza:

van ott ám sonka meg vádli! :DD

de jó így szerintem :))

21f

2014. jún. 10. 21:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!