Vastagok a combjaim és ki van dörzsölve a belső combom. Mit tegyek a sárgás-feketés bőrömmel, hogy egészséges legyen?
Nekem is vastagok a combjaim, összeérnek és kidörzsölődnek, főleg nyáron, ezért szinte soha nem hordok szoknyát. Vagy csak harisnyával. ha nagyon meleg van, és mégis szoknyát veszek, akkor vagy jol bepuderezem a combomat, ahol üsszeér, vagy keményitővel szórom be.
Nekem azért csak max bepirosodik, nem sárgás-barnás, de azért kiprobálhatod.
Tudom, nekem is fogynom kellene.
(28 éves, 85 kg, 175 cm)
Nekem is összeér, de engem baromira idegesít is ez az érzés, szóval én se szoknyát, se rövidnadrágot nem hordok. Megőrülök attól az érzéstől, ha összeéernek :-(((
de így nincs semmi elváltozás a bőrömön, mindig "külön" vannak, és nincs semmi gáz.
Ha rossz helyen van a nadrág ülepe, akkor az nem a te méreted.
Vagy a dereka bő, és lecsúszik, vagy combban túl szűk, és nem tudod rendesen felhúzni. Mindkét esetben át kéne alakítani a nadrágokat, és legközelebb csak olyat vegyél meg, ami tökéletesen passzol!
Első vagyok.
A lehető legroszabb, amit egy kicsit ducibb, túlsulyosabb nő tehet (én is az vagyok), hogy csipnadrágot hord, főleg farmert, olyat, aminek szók a szára, és félig kint van a feneke. nem előnyös, és látod, hogy nem is egészséges.
Hordj méretben rád valót, jó anyagból. legyél inkább elegáns. Inkább bő szárú, magasabb derekú nadrágot. Meglátod a combod is meggyógyul, és testápolózd a sérólt bőrterületet, mert biztosan durvás tapintású, ha sárgás-barnás. Ha rendbejött, akkor meg puderezd, nekem bevállt.
Képzeljétek el,hogy én is ezzel az adottsággal rendelkeztem,volt olyan,hogy biciklis nadrág volt a szoknya alatt és olyan is,hogy szoknyát kellett felvennem és nyáron véresre dörzsölődtek a combjaim,az utána levő izzadtság pedig csípte!Sőt,olyan is,hogy KÉT DARAB nylonharisnyát vettem fel....na,de a lényeg...le kellett fogynom.Közben pedig testápolóztam.Mostmár semmi baj vele,szép lett a bőröm!
Szóval...ha elhatározod,akkor kitartást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!